Despre stilul propriu al femeilor din politică, despre caricatura care s-a făcut la adresa sa, dar și despre axioma că e imposibil să fii pe placul tuturor, deputata Ana Guțu a mărturisit, ieri, în cadrul unui interviu acordat în studioul UNIMEDIA.

“O femeie în politică nu trebuie să aibă barbă la fel ca și Conchita Wurst” a glumit, inițial Ana Guțu, vădit deranjată de faptul că în presă a apărut o caricatură care o ilustrează cu barbă asemănătoare cu cea a Conchitei Wurst – învingătoarea din acest an a concursului Eurovision.

Întrebată fiind dacă a deranjat-o prestația Conchitei la Eurovision, deputata a declarat: ”Nu m-a deranjat. M-a deranjat doar caricatura la adresa mea, care a apărut pe un portal de știri și nu știu de ce s-au legat anume de mine și de ministra Sandu. Poate pentru că suntem mai vizibile și jurnaliștii ne plac. Nu știu.”

Ana Guțu mai spune că în politică, presa este cea care apreciază aspectul politicienelor, însă ”fiecare persoană are stilul său, personalitatea sa și mai puțin contează dacă place sau nu place cuiva. Nu poți să fii pe placul tuturor, soluțiile sunt absolut individuale”, a mai declarat politiciana în cadrul emisiunii Alb & Negru.

Totuși, deputata mărturisește că nu merge nici la coafor, nici la machiaj și nici la stilist, având grijă cu forțele proprii de imaginea sa: ”Prefer să fac altceva, dacă am timp liber. Blondă nu vreau să mă fac, cu siguranță.”

Foto: anagutu.net