Are acasă patru fete: soția și trei fiice. În cadrul unui interviu din studioul UNIMEDIA, deputatul Valeriu Munteanu a fost întrebat dacă va mai face un băiat. Vezi ce a răspuns liberalul. “Poate sunt eu conservator, dar sunt adeptul familiilor mari, cu mulți copii. Am și mulți fini de botez și cred că nimic nu poate fi comparat cu familia, niciun lucru material nu o poate înlocui. Îmi doresc în continuare o familie sănătoasă, nu neapărat un băiat”, a declarat Munteanu. Deputatul a povestit că vine dintr-o familie în care au fost doar băieți, fratele său mai mare are trei feciori, iar dânsul trei fiice. În acest context, Munteanu a declarat că dacă ar fi să-i spună cineva că astăzi ar putea avea trei băieți în loc de trei fete, nu și-ar putea imagina. “Nu schimb fetele mele nici pentru un sac de băieți”, a spus liberalul Munteanu.

Deputatul a recunoscut că are acasă, în fetele sale, adevărați experți, care se pronunță mereu asupra prestației tatălui lor la emisiuni televizate sau la știri. Mai mult, ele cunosc liderii politici și anumite partide. Însă tata nu le vede pe fete într-o carieră politică. “Nu le văd pe fetele mele în politică, ele sunt foarte firave, poate seamănă cu mama lor, dar chiar nu le văd, și niciodată nu mi-am permis să strig în familie”.

Precizăm că Valeriu Munteanu și soția sa Victoria au trei fete: Smaranda, Ilinca și Camelia. Deputatul liberal Valeriu Muntenu a fost invitatul unei emisiuni în studioul UNIMEDIA. Politicianul a vorbit despre situația politică actuală, despre calitățile liderului Mihai Ghimpu și a dezvăluit când Dorin Chirtoacă vine la cârma libralilor. Vedeți aici emisiunea cu Valeriu Munteanu în studioul UNIMEDIA.

Distribuie articolul: