În acest weekend, demnitarii își vor da întâlnire pe stadionul “Zimbru”. Timp de două ore, demnitarii vor juca fotbal pentru a strânge mijloace financiare pentru un copil care suferă de “Boala Fluturelui”.  

Duminică, 22 septembrie, la ora 15 00 pe stadionul “Zimbru”, premierul Iurie Leancă împreună cu echipa membrilor Guvernului vor juca fotbal cu echipa artiștilor. Potrivit dlui Igor Moșneaga, consultant principal Biroul comunicare şi relaţii cu presa  în cadrul Direcției Comunicare cu presa a Guvernului, demnitarii vor juca pentru acumularea unor fonduri care ulterior vor fi donate lui Victoraș în vârstă de șase ani. Copilul suferă de boala fluturelui și are nevoie de o operație care costă în jur de 60 000 de euro. 

Prețul unui bilet la meci va costa 30 de lei, iar în urma vânzărilor de bilete banii vor fi donați lui Victoraș. De asemenea, la intrare,vor fi amplasate boxe unde vizitatorii vor putea face donații.

Un alt mijloc de acumulare de fonduri va constitui și tricoul premierului Iurie Leancă, care va fi pus la licitație.

În pauza meciului, spectatorii se vor putea relaxa pe ritmurile artiștilor autohtoni printre care: Gheorghe Țopa, Alexandru Vdovicenco, Ion Suruceanu.

Distribuie articolul: