Actrița Demi Moore a făcut o schimbare radicală în viața ei. Vedeta a decis să renunțe definitiv la cariera actoricească și să se facă profesoară de yoga, scrie , b1.ro, citat de UNIMEDIA

 

Rolurile tot mai nesemnificative din ultima perioadă, viața personală dezastruoasă și problemele de sănătate pe care le-a avut recent au făcut-o pe Demi Moore să se îndrepte către alte activități, care să îi readucă liniștea interioară.

„A suferit enorm. Şi-a dat seama că marele rol în vreun film de box-office nu va apărea prea curând, mai ales că nu mai e la prima tinereţe”, a declarat presei un apropiat al lui Demi.

Presa de peste ocean scrie că după divorţul de Bruce Willis şi separarea de Ashton Kutcher, actrița s-a convins că nu va mai avea niciodată o asemenea ascensiune în carieră. Astfel, Demi Moore s-a orientat spre yoga şi vrea să devina profesor cu atestat, notează Gossipcop.com.

„Pasiunea lui Demi pentru yoga s-a aprofundat după separarea de Kutcher şi s-ar putea spune că a salvat-o. Deoarece ea a suferit enorm: a ajuns să fie internată la boli nervoase pentru tratarea depresiei”, a declarat un prieten al actriței.

Sursa: UNIMEDIA