Așa cum și-a obișnuit deja urmăritorii virtuali, Delia împărtășește fiecare experiență pe care o trăiește, iar atunci când merge într-o călătorie, aceasta își delectează fanii cu zeci de imagini surprinse la „locul faptei”. Mai nou, artista din România se află în Maldive, iar o mare parte a timpului îl dedică... fotografiei.

Vezi și: După 3 zile de nebunie la DELIRIA, Delia Matache a plecat din nou spre tărâmuri asiatice. DETALII

Se pare că 2017 este anul vacanțelor „asiatice” pentru Delia. Și asta pentru că interpreta vizitează tot mai des țări din Asia. După ce, acum câteva zile, vă povesteam că se află în Sri Lanka, de data aceasta vă zicem că este în Insulele Maldive.

Публикация от Delia (@instadelia)

Frumusețea locului, dar și peisajele de-a dreptul spectaculoase au fermecat-o la propriu pe cântăreață, dar și pe soțul său, cel cu care se distează din plin și se relaxează în acelați timp. Chiar dacă drumul a fost lung, așa cum menționează chiar artista într-un filmuleț postat pe Instagram, sacrificiul a meritat.

Публикация от Delia (@instadelia)

#goprohero5 #singuraimifactoatepozele

Публикация от Delia (@instadelia)

De la primele ore ale zilei, Delia și-a surprins admiratorii cu imagini de poveste. Apa cristalină, căldura și… mesele luate în adâncul Mării Laccadivelor din Oceanul Indian arată extraordinar.

Din postările artistei nu lipsesc nici pozele sexy, în care apare în costum de baie, unul pe care l-a combinat perfect cu machiajul pe care și l-a făcut.

Citește și: Cele mai recente spectacole by Delia, „desenate” de către o echipă de moldoveni! „Psihedelia a fost cel mai mare examen”

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: