Pe excentrica Delia Matache o cunoaștem încă de pe când era adolescentă și făcea parte din trupa N&D. Nu știam însă prea multe despre Oana - sora cântăreței, care îi calcă pe urme. Ce am aflat despre ea, vedeți mai jos.

Are 25 de ani, nu și-a lansat încă un cont de Facebook și luptă în fiecare zi cu răuvoitorii care creează profiluri false din numele ei. Sora mai mică a Deliei se numește Oana Matache și este „prezentă” doar pe Instagram – rețeaua în care se bucură de atenția a peste 15 mii de fani.

1

La fel ca și sora mai mare, Oana a fost dintotdeauna atrasă de scenă și muzică, tocmai de aceea în prezent muncește în calitate de backing vocalistă pentru show-urile live ale lui Smiley, dar și ale Deliei. Da, ați dedus corect: a cântat de nenumărate ori și alături de sora ei, vocile lor unindu-se într-un unison perfect.

fv

Bunăoară și duetul pentru piesa „Ce are ea”, pe care surorile l-au afișat în studio-ul unui post român de radio:

Oana este la fel de îndrăgostită de călătorii ca și Delia. A vizitat nenumărate țări, iar reieșind din energia pe care o emană, nu se oprește la țările vizitate și va face cu siguranță înconjurul lumii.

dv

Nu ne-am mira prea mult dacă în câțiva ani vocalista se va lansa în calitate de solistă, devenind concurenta surorii mai mari. 🙂

afsdf

Menționăm, de asemenea, că Delia și Oana mai au și un frate, Eduard.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: