Am avut dreptate atunci când afirmam că noul hairstyle al Deliei a fost făcut de dragul spectacolelor pe care interpreta avea să le organizeze în acest weekend la București. A organizat două show-uri de excepție și a strălucit pe scenă din toate punctele de vedere.

Sala Palatului din București a fost arhiplină atât în seara de sâmbătă, cât și în cea de duminică, când Delia Matache și-a așteptat fanii la două concerte de zile mari, aceștia fiind nevoiți să scoată din buzunare sume variind între 70 și 300 de lei românești pentru un bilet. De altfel, concertele live au fost organizate la cererea publicului și au presupus un adevărat transfer în lumea Deliei.

Cu câteva zile înainte de show, vedeta mărturisea că a investit foarte mult în aceste concerte, atât financiar (cam 300 000 de euro), cât și sufletește. Nici nu se putea altfel, pentru că la show-uri au muncit în total cam 216 oameni, dintre care 16 – doar dansatorii.

Pentru a satisface așteptările publicului, Delia a avut grijă să arate senzațional la ambele concerte, iar accentul său principal nu a fost vestimentația, ci hairstyle-ul proaspăt vopsit în roz pastelat. De altfel, stiliștii au avut grijă să o îmbrace pe cântăreață în ținte, pene, piele, strasuri, perle și tot felul de alte stofe.

Ne-a surprins plăcut și faptul că am regăsit-o pe Anastasia Ursu făcând backing vocal în ambele concerte. Această performanță vine după ce Anastasia a ales-o pe Delia în calitate de mentor la X Factor România, păstrând o relație frumoasă și după show-ul de talente.

Duminică seară, special guest în cadrul spectacolului a fost și trupa Carla’s Dreams. Alături de această trupă basarabeană, Delia a lansat anul trecut piesa „Cum ne noi”, care a devenit hit în doar câteva săptămâni. A fost prima piesă în limba română care a depăşit 10 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puţin de o lună, clipul acesteia fiind numit drept cel mai vizualizat din România.

Printre alți invitați s-au numărat Gabriel Cotabiță, Deepcentral ș.a. artiști din România.

 

Foto: Facebook.com, Yuri Gershman