În ciuda tuturor zvonurilor legate de sarcină, Delia Matache nu planifică, la ai săi 35 de ani, să devină mămică. Artista a dezvăluit acest lucru într-un interviu din backstage, acordat în exclusivitate pentru PRO FM România. Ce spune vedeta despre copii și sarcină, vedeți mai jos.

În contextul celor 3 zile de concert, organizate la Sala Palatului din București, cu genericul „Psihedelia”, artista a fost provocată la un interviu exclusiv în culise, în care a fost întrebată mai ales despre viața sa personală.

Una din întrebări s-a referit la cum a fost cerută în căsătorie. Răzvan Munteanu nu avea un inel la sine atunci când a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui.

„Cred că eram deja cucerită definitiv, dar cireaşa de pe tort a fost cererea în căsătorie într-un mediu foarte drăguţ. A fost funny, că nici măcar nu avea inelul la el. Nu am inelul la mine, că se face, e la făcut. Şi, vrei să fii soţia mea? Eu am râs isteric și apoi am răspuns”, zice Delia. 

A post shared by Delia (@delia) on

Cât despre calitatea lor de viitori părinți, artista a răspuns:

„Nu, suntem lejeri, adică nu… lăsați, faceți voi, nu vreți să faceți voi copii? Hai faceți voi copii și ne bucurăm noi de ei așa un pic, câte 5 minute pe zi, că nu ne trebuie mai mult. Mulțimim, deocamdată nu.”

Foto: Facebook.com, The Brothers M / @Badgerliciouss

Sursa: PRO FM

Distribuie articolul: