„Frumuseţea cu voce răpitoare”, așa a fost numită basarabeanca Nicoleta Nucă după ce i-a cucerit pe toți cu vocea și chipul său în cadrul show-lui X Factor, difuzat de Antena 1. O cunoaștem pe Nicoleta din puținele concerte autohtone la care a fost prezentă și din multele proiecte internaționale la care participă, de când e stabilită la Milano. A cântat la concursul X Factor despre o lume a bărbaţilor şi a făcut-o MINUNAT! Spectatorii au fost în picioare, iar juraţii n-au mai stat pe scaune.

A venit cu mama ei şi la X Factor, iar înainte să intre pe scenă, în faţa juraţilor, a auzit exact ceea ce trebuie pentru a păşi cu încredere: „Tu eşti cea mai tare, tu vei câştiga!”. „Am încrede în ea pentru că ea este chiar mai puternică decât mine. Orice celulă din corprul meu trăiește pentru ea, din cauza asta mereu am emoții”, declară mama Nicoletei, cu ochii în lacrimi.

Nicoleta Nucă

Și concurenta a lăcrimat atunci când vorbea despre mama sa, ca fiind și cea mai bună prietenă a sa. „Mama este cel mai important om din viața mea. Cu ea am mers prima dată la canto, la un studiou muzical, ea și-a sacrificat practic viața pentru mine. Multe fete au cea mai bună prietenă, apoi alte prietene bune, eu o am pe mama!”, a spus Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă

„Într-o lume a bărbaților, m-aș bucura foarte mult să câștige o femeie anul ăsta la X Factor. Ai merita!”, a spus Delia la finalul prestației.

„Ai fost exact ce ne trebuie pentru acest spectacol. Nu o spun des, cred că am folosit această expresie de două ori în audițiile de la X Factor. Te-aș vrea foarte tare în echipa mea. Felicitări, bravo!”, a remearcat la final Horia Brenciu.

„Este pentru prima dată când întâlnesc la X factor pe un asemenea gen de piesă o interpretă care cântă beton, zid de beton armat de la cap la coadă. fată, ești excepțională. Ai acest X factor în tine de nu mi-am putut lua privirea de la tine: ești și frumoasă, ai și voce, mai lasă-ne-n pace…”, a mai adăugat, mai în glumă, mai în serios, Ștefan Bănică.

Nicoleta nucă va continua concursul, pentru că a primit din partea juriului trei aprobări DA. În culise, până și prezentatorul a remarcat faptul că anul acesta, concursul televizat X Factor va fi câștigat de o femeie.

Distribuie articolul: