A rămas de câteva ori fără permis de conducere și totuși, continuă să conducă. Interpreta română Delia Matache șofează deja de câțiva ani, iar dacă în trecut a condus mașini mai ieftine, în prezent are în posesie o frumusețe de Range Rover Evoque, care costă nu mai puțin de 65 000 de dolari.

Delia Matache se mândrește cu un Range Rover Evoque de culoare maro deja de un an. A primit mașina în dar de la reprezentanța brandului auto și, la fel ca și Loredana Groza, o folosește în special pentru deplasări de serviciu, concerte ori evenimente particulare.

Modelul de mașină pe care Delia îl conduce acum a fost creat în special pentru publicul amator de maşini life-style. în ciuda look-ului agresiv, mașina se potrivește perfect cu caracterul artistei, pentru că evocă putere și îndrăzneală.

Interiorul mașinii, la fel ca și exteriorul, este marcat de linii fine și contemporane, care asigură confortul deplin atât al șoferului, cât și al pasagerilor. Consumul versiunii de motor, pe care îl prezintă acest model de mașină, este de doar 5,6 litri per 100 de kilometri.

În trecut, Delia a fost văzută la volanul mai multor mașini, printre care, un Audi A4, un Fiat și un Volkswagen Touareg.

Vă întrebați de ce a fost sancționată, în trecut, rămânând fără permis de conducere? Din cauza depășirii limitei de viteză, înregistrate de radar, pe teritoriul localităților.

În trecut, Delia Matache a fost și imaginea brandului automobilistic Dacia și a modelului Logan. Cum conducea vedeta un astfel de model de mașină, vedeți în aceste imagini video mai vechi:

Foto: Facebook, Instagram

Distribuie articolul: