Sărbătorile sunt cele care îi adună acasă, la un loc - în familia lui Costi Burlacu și a Corinei Țepeș se servesc cine gustoase împreună, iar la dejun micuța Smaranda îi delectează cu delicii culinare. Cei doi artiști ne-au povesti într-un interviu marca "Dejun în familie" cine se trezește primul și cine face în familia Burlacu mămăliga. Compania ROGOB le-a oferit invitaților un coș cu produse proaspete, dar și șorț pentru viitoarea cofetară - Smărăndița.

Costi:

Dimineața începe diferit în familia noastră. Uneori începe la amiază, alteori spre seară. Dejunul la fel e la ore diferite. Deseori am regrete, îmi amintesc acele zile din copilărie când mama stătea cu mâncarea caldă pe plită, flămânzi toți și așteptam să vină tata. Erau atât de interesante acele seri.

Costi Burlacu dejun in familie

Smaranda:

Dejunul îl pregătește cel mai des mama, dar uneori și eu. Mie îmi place să fac ceaiul, să fierb laptele sau să pregătesc tartine. Gătesc și brioșe, checuri și alte dulciuri. Rețetele le iau de la diferite emisiuni culinare.

Vezi și: Dejun în Familia Zâmbărele: „E timpul să îi arătăm copilului că tradițiile încep de acasă” (Video)

De obicei, când suntem toți acasă cântăm la pian și profităm de acest timp la maxim, pentru că nu în fiecare zi reușim să ne adunăm împreună.

Corina:

Cina ne adună pe toți acasă și e masa în care suntem împreună. Sunt doar câteva zile în an atunci când refuzăm orice invitație, orice concert: de Paști, de Crăciun ne place să fim cu familia acasă.

Eu fac zeama, cu găinușă de la Telenești, ne-o trimite mereu mama. Iar Costi face mămăliga. Mămăligă consumăm foarte des. Ne plac și mezelurile. La dejun mâncăm mai mult terciuri, dar uneori avem pe masă și salamuri de calitate.

Dejun in familia Burlacu

Ne bucurăm că Smaranda a crescut. La ai săi 8 ani deja înțelege ce înseamnă profesia mamei și a lui tata. Ea încearcă să îi explice și Ioanei acest lucru.

Avem multe planuri pentru această toamnă, va fi una extrem de încărcată. Vrem să scoatem și câteva piese noi și poate un videoclip. Ne mai gândim și la un spectacol.

Smaranda are multe pasiuni: gimnastica, pianul, patiseria, iar mai nou vrea să facă vlogging.

Vezi și: Dejun într-o familie de cvadrupleți: „Luăm mesele doar împreună. Dacă am avea doar un copil sau doi, ne-am plictisi”

Proiectul este realizat în parteneriat cu ROGOB – Pe placul Moldovei!

P