Lungimea degetelor de la mâni dezvăluie detalii extrem de interesante despre tine. Conform unui studiu realizat de specialiştii din cadrul Departamentului de Fiziologie Experimentală din cadrul Universităţii Oxford, nu există doi oameni cu mâini asemănătoare în lume. Lungimea degetelor inelare şi arătătoare indică un lucru important: cât de predispuşi sunteţi la aventuri extraconjugale.


Este suficient să te uiţi la mâinile cuiva să ştii dinainte dacă o să te înşele sau nu. Conform studiului, bărbaţii şi femeile se împart în două categorii mari: cei făcuţi pentru relaţii scurte şi cei statornici. Mai exact, cu cât arătătorul este mai mic în raport cu inelarul, cu atât sunt şanse mai mari ca persoana respectivă să îşi înşele partenerul. În cazul inelarului egal cu arătătorul, persoana respectivă este loială, dedicată şi construită genetic pentru relaţii de lungă durată. Totodată, s-a descoperit că cei care au o diferenţă mai mică de dimensiune între inelar şi arătător au penisuri mai mari.

Iată care sunt principalele trei tipuri de personalitate în funcţie de lungimea degetelor:

1.Inelarul mai lung decât arătătorul

Cei cu inelarul mai lung decât indexul sunt şarmanţi şi pragmatici. Au un magnetism aparte, care rezultă din carisma cu care s-au născut, ci nu neapărat din aspectul fizic. În plus, aceştia au şanse vizibil mai mari de a câştiga mai mulţi bani. Au tendinţa de a rezolva cu uşurinţă problemele tehnice şi sunt predispuşi să devină afacerişti, oameni de ştiinţă sau cercetători.

2.Arătătorul mai lung decât inelarul

Persoanele cu arătătorul mai lung decât inelarul sunt bune confidente, independente şi firi puternice. Cei din această categorie sunt ambiţioşi perseverenţi şi realizează tot ce îşi pun în minte. Sunt lideri înnăscuţi, au fler infailibil şi muncesc intens să-şi atingă scopurile. Nu dau înapoi din faţa niciunei provocări şi reuşesc să îi convingă şi pe alţii să le urmeze exemplul.

3.Inelarul egal cu arătătorul

Persoanele care au arătătorul egal cu inelarul sunt pacifiste prin definiţie. Sunt calme, lente şi preferă să stea în locuri aşezate cu puţină agitaţie. Îşi organizează foarte bine vieţile personale, sunt prieteni de încredere, devotaţi, dedicaţi şi implicaţi. Sunt săritori la nevoie şi au un spirit justiţiar înnăscut. Domeniile care îi prind cel mai bine sunt: arhitectură, publicitate, învăţământ.

Sursa: click.ro

Distribuie articolul: