Nici o altă prezentare de modă din lume nu este în stare să cauzeze o asemenea agitație precum o face spectacolul anual de lenjerie prezentat de marca Victoria’s Secret. O asemenea priveliște nu poate fi ratată! Aflat la a unsprezecea ediție, defileul mărcii Victoria’s Secret, s-a desfășurat, anul acesta, în data de 7 noiembrie la New York. Din an în an prezentarea brandului se transformă tot mai mult într-un adevărat carnaval. Motivul ar fi și faptul că doar lenjeria, purtată de manechine, nu este suficientă pentru un adevărat spectacol. Această e combinată, într-un mod inedit, cu pene, sclipici, la care se mai adaugă și unele „efecte speciale”, datorită cărora fetele se transformă în adevărați „îngeri”, cum și sunt numite oficial deja de mai mult timp.

Apropo, aripile cântăresc până la 10 kg! Pentru spectacolul de anul acesta tinerele modele au fost alese încă din toamna anului trecut. Acestea au urmat un regim strict, pentru a nu fi înlocuite cu alte modele de rezervă.

Spre deosebire de alte prezentări de modă, la care modelele sunt impuse să-și ascundă emoțiile, la Victoria ‘s Secret, acestea dimpotrivă, trebuie să zâmbească și chiar să flirteze. La Victoria’s Secret sunt invitați cei mai buni stiliști și make-up artiști, cum ar fi Orlando Pita și Tom Pesho. Împreună cu ei lucrează și cei mai buni specialiști în epilare și bronz, urmărind zilnic ca pielea fetelor să fie fină și strălucitoare.

În acest an, companiei „Angels” s-au alăturat super-vedetetele podiumului Cara Delevingne și Jourdan Dunn.

Una dintre tradițiile acestui show este „Fantasy Bra”, un sutien personalizat în valoare de 2,5 milioane de dolari, care a fost purtat de Alessandra Ambrosio.

Sursa foto: nydailynews.com

Distribuie articolul: