Centrul modei din Capitală, Shopping MallDova, a organizat cea de-a 4-a ediție a evenimentului fashion „Mall of Fame”, cu genericul „Mai aproape de tine”.

Oameni de artă, jurnaliști, designeri și artiști cu renume au defilat pe catwalk-ul din centrul Shopping MallDova.

„Suntem bucuroși pentru publicul care a venit și că sunt într-un număr mare. Am reușit prin intermediul acestui eveniment să aducem un plus de valoare. Au fost abordate subiecte ca: culorile anului, au fost exemplificate ținute business-style, dress-code-uri – ceea ce este important pentru fiecare dintre noi”, a recunoscut Natalia Rogovschii, director de marketing și PR Shopping MallDova.

Invitatul special al acestei ediții a fost renumitul creator de modă din România, Cătălin Botezatu, care a vorbit despre cele mai noi tendințe în materie de fashion. Creatorul a fost asaltat cu întrebări din partea fashionistelor înrăite de la Chișinău și a recunoscut că a fost cucerit de rafinamentul și frumusețea moldovencelor.

„Mă bucur și sunt onorat că am fost invitat la MallDova. Publicul este minunat și mă bucur că am interacționat cu el. Astfel de evenimente sunt extrem de importante, pentru că informează, au un caracter educativ, trebuie organizate cât mai des și inițiativa celor de la „MallDova este extraordinară”, a subliniat Cătălin Botezatu, creator de modă din România.

Pe scenă au defilat și mămicile vedete de la Chișinău, care au rămas impresionate de hainele purtate și sfaturile creatorului de modă din România. „Ne-am simțit foarte bine și ne bucurăm că am purtat niște ținute foarte frumoase. Venim deseori la MallDova, mai mult pentru Sănduța. Ne place design-ul acestor haine pentru copilași, dar și cel pentru maturi”, a precizat Cornelia Ștefăneț.

„A fost foarte vesel și interesant. Stiliștii parcă m-au ghicit, în special a doua ținută. Crinei i-a plăcut, vorbim despre aceasta de ieri seara”, a adăugat bloggerița Ana Irina.

„Mi-a plăcut mult să defilez și rochia unei fetițe”, a recunoscut Crina, fiica bloggeriței Ana Irina.

Pe scenă au defilat și vedete care au purtat ținute Plus Size, pentru că stilul înseamnă în primul rând – atitudine.„Sunt încântată că am fost invitată la o astfel de prezentare de modă. Cred că mi s-a potrivit ținuta, pentru că în primul rând caut comoditate și am avut parte de acest lucru – astăzi și a fost cu stil”, a spus actrița Aliona Triboi.

Evenimentul a avut forma unui fashion talk, în care cunoscuta prezentatoare TV – Lilia Ojovan împreună cu Mihai Teodor au abordat teme utile pentru fiecare dintre noi. Invitații au rămas încântați de eveniment. „Cu siguranță astfel de evenimente sunt benefice pentru femei, mai ales că se interesează de fashion. Fiecare a plecat acasă cel puțin cu un sfat util și cu siguranță sunt binevenite astfel de evenimente”, a subliniat Mihaela Cârnov.

„Am fost curioasă să aflu ce părere are un bărbat despre cum trebuie să se îmbrace o femeie. Dacă vom călători în alte țări vom vedea că există o diferență între stilul nostru și al lor, astfel de evenimente sunt benefice pentru că ne educă în domeniul fashion”, a conchis Victoria Ungureanu.

P

Distribuie articolul: