În ultima perioadă elementele de decor au devenit un atu al petrecerilor stilate, personalizate și pline de culoare. Pentru a avea parte de o petrecere reușită fiecare detaliu contează, totul trebuie pus la punct cu multă dăruire și pricepere: fie că este vorba despe o aniversare sau un botez.

Idei creative de la Liudmila Belostecinic, art-director Agenția de decor și Organizare SPECIAL for YOU.

Decor „Jos pălăria pentru femei”… că tot vine martie, în care sărbătorim cu predilecție femeia. Fără flori nu ar fi EA, gingașă și plină de rafinament, sărutată și apreciată pentru tot.

Decorul aniversar tematic – Dacă muzica este stihia ta, despre asta trebuie să spui lumii! Dacă ai alte pasiuni ascunse, anume ele îți pot defini petrecerea prin care marchezi aniversarea sau orice altă sărbătoare din viața ta. Cromatica la fel trebuie să fie în unison cu sufletul omagiatului, eroului serii.

Decor pentru prințese – Ele sunt rafinate, ele merită un eveniment în care totul să fie la unison cu ele. Micile și marile detalii contează în egală măsură – nu le neglijați. Apropo, combinațiile de culori pot fi dintre cele mai diverse, doar copiii adoră culoarea!

Decor animat – picii noștri, fie că sunt botezați sau aniversați, merită plăcerea de a-și aminti cu mult drag și culoare de acest eveniment. Personajele, coloristica, dar și elementele trebuie să fie doar cele pe care ei le aleg după placul lor sau le dictează părinții, știindu-le preferințele.

Decor pentru Petrecerea în Pijamale – a fost o provocare, însă cum îmi place să experimentez, am zis DA și pentru Pijamalele EA.md. Este un concept perfect pentru petrecere și unde am reușit să redăm foarte bine noțiunea de 3D, atât de apreciată în decor.

Decor pentru evenimente mondene – lansare de carte însoțită de un minispectacol ce s-a jucat în fața spectatorilor pentru a reda cât mai profund esența nuvelei de amor „Tandem”, care a fost prezentată publicului. Cred că armonia alb-roșu (bordo) și negru a fost anume ceea ce trebuia, iar misterul, dezlegat pe alocuri de mici elemente, a dat evenimentului cheia spre care mizam.

Tendința 2018 – decor floral plin de culoare – sunt „la modă” (dacă vreți) pereții cu flori, cu flori mari și colorate, cât mai naturale sau chiar realizate din flori vii. Un decor similar am realizat recent ca mostră pentru un eveniment dedicat mireselor.”

„Decorul perfect e zâmbetul și brațele deschise – detaliile noi le potrivim exact după suflet și după plăcere”, ne-a menționat Liudmila Belostecinic, moderatoare de evenimente și fondatoarea agenției „SPECIAL FOR YOU” – 060286286.

P