Unul din cinci manageri spune că cea mai mare greșeală pe care o poate face o femeie la locul de muncă este să vină cu un decolteu prea generos. Același procent dintre manageri a recunoscut că a concediat angajații pe motiv de vestimentație nepotrivită la locul de muncă, relatează “Daily Mail”. În ceea ce privește interviul pentru un job, candidatele care se prezintă cu un decolteu  de asemenea sunt respinse, astfel ca felul în care se îmbracă își poate pune amprenta la modul cel mai serios asupra carierei lor. Cine are o parte a corpului descoperită (decolteu adânc, picioare) poate induce în mod fals imaginea incompetenței și a lipsei de leadership.

Cele mai grave greşeli vestimentare la birou ale femeilor

Potrivit lui Shawn Outler, vicepreședinte al companiei “Fashion Macy”, femeile fac cea mai mare greșeală atunci când poartă haine  sexy la birou. De aceea,  nu te îmbrăca la birou cu o ţinută pe care o poţi purta lejer sâmbătă seara în club. Nu faci altceva decât să le distragi atenţia colegilor.
Un alt aspect de care ar trebui să ții cont este  lookul, care trebuie să-ţi vină ca turnat. Nu trebuie să fie nici prea lălâie, nici prea strâmtă. Dacă ți-a plăcut un anumit costum care nu-ţi vine foarte bine, încearcă să-l ajustezi la un croitor, astfel încât să te simţi bine în el.

În această perioadă, în magazinele britanice, țara în care s-a realizat sondajul pe un lot de 3.000 de persoane, s-a observat un fenomen interesant, de la începutul recesiunii vănzându-se tot mai multe costume, semn că angajații realizează din ce în ce mai multă importanță unei vestimentații corecte la locul de muncă sau că pur și simplu vor cu orice preț să-și păstreze jobul.

Distribuie articolul: