După ce soții Jolie-Pitt au venit cu poziții oficile în legătură cu divorțul, publicul se afla în așteptarea unei declarții marca Jennifer Aniston. Actrița a fost prima soție a lui Brad Pitt și a trecut printr-o situație similară cu cea pe care o trăiește astăzi Angelina.

Dacă pozițiile oficiale ale soților Jolie – Pitt exprimă regrete și se focusează pe rugăminte de a-i lăsa în pace în aceste momente deloc ușoare, Jennifer Aniston a declarat, pentru Us Weekly:

„Aceasta e karma ei”, dând de înțeles că o femeie care a sedus un bărbat căsătorit nu avea cum să trăiască o fericire de lungă durată.

Ori conceptul filozofic „karma” este echivalent cu zicala „ce semeni, aceea culegi”.

(Filmul poveștii BrAngelina) 2004: Angelina Jolie seducea un bărbat căsătorit cu Jennifer Aniston

CANNES, FRANCE - MAY 13: Actors Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the World Premiere of epic movie "Troy" at Le Palais de Festival on May 13, 2004 in Cannes, France. Aniston wears a dress by Versace. (Photo by Dave Hogan/Getty Images)

CNN- o altă sursă de peste ocean, mai dezvăluie și poziția oficială a actorului George Clooney, la același subiect. Deși e de ani buni prieten cu Brad, acesta a aflat din presă despre ce se întâmplă.

„Nu știam asta. Îmi pare rău. Este trist și un mare păcat pentru familie”, a spus starul de cinema.

brad-pitt-george-clooney-feud

george-clooney-9af59fec-daac-48ed-9525-cce41f68a04f

Foto: CNN, intouchweekly.com,  Dave Hogan/Getty Images, radioone.fm