Trei zodii pentru care această lună este cu adevărat magică

Pentru toate zodiile luna Decembrie este o lună așa cum trebuie să fie orice final de an: cu bucurie și emoție, cu promisiuni și planuri. Iar dacă ești născut sub steaua lui Scorpion, Capricorn sau Vărsător, astrele se aliniază după rezoluțiile tale, notează kudica.ro.

Scorpion

Ai multă energie și curaj în decembrie. Marte în Scorpion te ajută să fii hotărâtă și să-ți îndeplineșți rapid obiectivele. Dacă așteptai momentul oportun pentru a lua o decizie sau pentru a face o schimbare, profită de susținerea astrală din perioada asta! Înainte de toate, modul în care comunici se îmbunătățește simțitor, ești mai deschisă și sinceră, iar efectul pe care-l obții este unul pe măsură. Te bucuri de ce ai, de reușitele tale și te preocupi mai puțin de lucrurile care nu merg întocmai conform planului. Și pe plan sentimental e un moment prielnic pentru a ghida lucrurile în direcția dorită de ține sau măcar pentru a le clarifica. Negocierile cu partenerul de cuplu decurg excelent și suținerea lui îți da plăcutul sentiment că lucrurile sunt la locul lor. Ai toate motivele să privești cu încredere spre noul an, să-ți planifici concedii, călătorii, cumpărături.

Capricorn

Pentru tine începe nu doar o luna specială, ci un lung șir de luni în care ai toate condițiile să-ți îndeplinești planurile și visurile. Un context astral rar pentru Capricorni, de care trebuie să profiți din plin. În decembrie Jupiter este prezent în zodia ta, unde împreună cu Soarele din dată de 22 și Luna Nouă din 26 contribuie la fericirea ta. Ai vorbele la tine, te remarci cu ușurință și e greu să-ți reziste cineva. Toate momentele în care ai muncit, te-ai zbătut și ai strâns din dinți în ultima perioadă îți vor fi de acum răsplătite. Fii cu ochii pe toți oamenii, invitațiile, ofertele care apar în perioada asta în viață ta. Primești vești bune și reușitele îți pică, parcă, din cer, încât nici tu nu știi ce ai făcut că să le meriți. Poți încerca ceva nou în orice domeniu, la job, în relații, în modul în care arăți. Iar dacă îți dorești pur și simplu să ai grjă de tine, să te odihnești, să te răsfeți, fă toate aceste lucruri, fiindcă le meriți din plin.

Vărsător

E o perioadă de care trebuie să profiți! Reușești de minune să te detașezi de tot ce te tulbură și să te concentrezi la lucrurile importante. Îți faci ordine în viață, în proiecte, în deadline-uri și relații, astfel încât să simți că avansezi, că evoluezi. E și un moment excelent să scapi e obiceiurile proaste, să o iei de la zero pe un nou drum. Indiferent cum alegi să petreci de sărbători, te simți și arăți excelent, emani și atragi în jurul tău energie pozitivă. Pe plan sentimental, din dată de 20 te susține prezența planetei Venus în Vărsător, care te învăluie într-o aură de feminitate, farmec și blândețe. Cei dragi te surprind plăcut și îți sunt alături, tocmai când ai mai mare nevoie de un imbold. Tot acum poți primi sau face declarații neașteptate. Toate schimbările pe care ți le propui luna asta se dovedesc utile și de mare ajutor pentru viitor.

Sursa: kudica

Vezi și: Anul 2020 va aduce iubire ca-n filme pentru 3 zodii! Se vor îndrăgosti iremediabil!

Distribuie articolul: