Poftiți agenda de week-end, un final de săptămână care începe ca la carte, vinerea. Asta pentru că de Ziua Europei avem liber și este un final de săptămână care se va încheia deosebit, cu sărbătoarea întregii familii. Unde se țin toate, cât durează și la ce să vă așteptați, vă spunem noi!

Urmând tradiția, la 10 mai 2014, în Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 13:00 Delegația UE în Republica Moldova organizează Ziua Europei.

În perioada 11-16 mai, la Chișinău se va desfășura Festivalului Filmului European. Delegația Uniunii Europene în Moldova invită toți doritării să vizioneze filme care au făcut istorie și care împărtășesc valorile și identitatea europeană. Festivalul se va desfășura în incinta cinematografului Gaudeamus. Accesul este gratuit.

Vă așteptăm pe 11 Mai, de la 12.00-18.00 în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” să celebrăm împreună Ziua Internațională a Familiei!

A treia șezătoare de modelare a năstureilor are loc vineri, 9 mai, la orele 11:00 în cadrul Bibliotecii De Arte, str. Grigore Ureche, Chișinău. Organizatorii vor să doboare recordul de anul trecut și să creeze 399 de năsturei!!! Atelierul este gratis, toți năstureii vor fi ulterior dăruiți la evenimentele la care vor fi prezenți în luna mai.

„În largul mării” (PREMIERĂ) la Teatrul Național „Mihai Eminescu”, după o piesă de Slawomir Mrozek, în regia lui Petru Hadârcă. Duminică, 11 mai, ora 18:00.

Distribuie articolul: