De ceva timp, Radu Duminica împreună cu echipa Spoiala Brothers, colaborează și au luat decizia de a lansa un proiect nou-nouț și interesant care poartă denumirea de Di Lit. Hai să descoperim despre ce este prima lor piesă „Treaz”.

Di Lit – este o prezență nouă în peisajul muzical cu ambiții și planuri mărețe, aflat la început de drum, dar care pare deja să promită mult. Solistul este un artist extrem de talentat și pe lângă timbrul său vocal special și expresiv, acesta este și un bun producător, songwriter și compozitor.

 

Piesa sa de debut „Treaz” a fost în totalitate produsă de el, la text a colaborat cu Irina Cupco care la fel face parte din Label-ul Spoiala Brothers. „Este o piesă conturată într-un coșmar în care femeia ascunde partea sa demonică, iar EL este într-atât de dus în delir încît este gelos pe propria persoană. Am încercat să transmitem acest mesaj și în videoclip.”, explică artistul.

La realizarea videoclipului a lucrat echipa Spoiala Brothers, filmările au avut loc în câteva locații din Republica Moldova, timp de două zile si au avut-o ca protagonista pe dansatoarea și coregrafa, Ana Arnaut.

„În privința filmărilor, la general nu am avut astfel de experiențe, dar mi-a plăcut. Cred că dacă nu cântam, mă făceam actor, pentru că-mi place mult poziția asta. Am avut un pic de emoții la început, mai stăteam și încordat din cauza frigului, dar cum am început să fiu eu însumi, îmi ieșea totul bine. Single-ul este o creație proprie, iar emoțiile pe care le trezește îi garantează artistului un viitor promițător! Publicul meu sunt toți cei care se vor regăsi în piesele mele, ideile sunt inspirate din diferite situații din viața fiecăruia.”, dezvăluie Radu Duminica.

 

„Proiectul Di Lit nu se oprește la piesa „Treaz”. Vom avea grijă să aducem publicului emoții noi, cu regularitate.”, ne promit artiștii.

Urmărește mai jos videoclipul și spune-ne dacă îți place.

 

Distribuie articolul: