O zi importantă pentru toate familiile lumii, această sărbătoare vine să onoreze tăticii, relațiile paternale și influența socială pe care o exercită tatăl.

Ziua Internațională a Tăticilor este sărbătorită în a treia duminică a lunii Iunie în peste 70 de țări. Anul acesta Ziua Tatălui  fost sărbătorită pe data de 21 iunie.

Este o zi importantă pentru toate familiile lumii, această sărbătoare vine să onoreze tăticii, relațiile paternale și influența socială pe care o exercită tatăl.

Starurile de peste ocean au invadat rețelele de socilaizare cu poze și cuvinte de felicitare pentru tătici, soți, bunici.

Kim Kardashian pentru tatăl său decedat : „A trecut mai mult de zece ani de când ai plecat, dar amintirile atât de frumoase vor dura o veșnicie!”

Sunt atât de norocoasă să am un soț atât de îndrăgostit de fiica sa. Legătura dintre voi doi e unică. Îți mulțumesc penrtu că ești un tată atât de bun! Te iubim foarte mult și suntem binecuvântate pentru că te avem!”

Justin Timbelake, pentru prima dată a sărbătorit această zi, fiind tătic. Interpretul a postat o poză cu fiul său Silas. Acesta a urat tutror tăticilor lumii o zi frumoasă, din partea noului membru al „fraternitîții tăticilor.”

David Beckham a postat o poză cu cel mai bun cadou primit de ziua Tatlui – o brățară „DADDY”.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nici Beyonce nu a întârziat cu postările dedicate Zilei Taților. Vedeta a distribuit pe contul său de Instragram o poză de-a ei cu tatăl, Mathew Knowles, și urări pentru o zi frumoasă tutror tăticilor din lume.

O altă postare dedicată acestei sărbători îl înfățișeaz pe Jay Z la o înghețată cu micuța Blue Ivy.

Pagina oficială a Palatului Kensington, reședința familiei regale, a postat poze cu Prințul Charles și fii William și Harry.

Prima doamnă a SUA, Michelle Obama, a distribuit o poză cu soțul și fiicele sale Sasha și Malia: „Astăzi, ca și în fiecare zi, mă gândesc la tatăl acestor două fete!”

Foto: instagram.com

SURSA

Distribuie articolul: