O vară plină a avut în acest an Stela Botez, iar toamna a surprins-o cum nu se poate mai frumos. Chiar în prima zi din această săptămână, interpreta de muzică populară și-a sărbătorit ziua de naștere, iar astăzi a împărtășit cu urmăritorii săi virtuali surprizele de care a avut parte.


„Să vezi asta dimineața și să-nțelegi că e frumoasă viața”, a scris Stela Botez acum câteva ore pe Instagram, acolo unde a postat și o imagine cu mulțimea de flori ce i-a „invadat” camera.

O postare distribuită de Stela Botez (@stelabotez) pe

Citește și: Stela Botez, despre bărbatul ideal: „Mor de râs, pentru că el nu există”

Pe lângă sutele de urări pe care le-a primit pe rețelele de socializare, artista pare să fi avut zeci de „colindători” la ușă, cei care i-au dăruit flori din cele mai frumoase. Un buchet imens de trandafiri roșii a fost însă cel care a atras atenția internauților.

„Dragii mei, vă mulțumesc din suflet pentru urările de bine și felicitările frumoase cu ocazia zilei mele de naștere. M-ați surprins atât de diferit și plăcut cu cuvinte frumoase, apeluri, mesaje, îmbrățișări, flori, mesaje vocale, cântat, chiuit. 28 e nici mult, nici puțin, cert este că eu mă simt mult, mult mai tânără. Mă simt binecuvântată pentru că port numele Botez și sunt născută în această zi de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, iar în această zi se iartă păcatele, așadar, vă rog de mă iertați”, a menționat interpreta într-o altă postare.

La mulți ani, Stela! Multă inspirație îți dorim!

Foto: Instagram.com