De patru ani, pe data de 2 octombrie, în familia lui Adrian Ursu și a Irinei Negară este mare sărbătoare! Asta pentru că anume în această zi, cei doi au devenit părinți. Cum și-au surprins fiica de această dată, vedeți mai jos.

Adrian și Irina nu își răsfață fetița și încearcă să îi ofere o educație de calitate. Dovadă stă și darul pe care i l-au făcut Mariei-Adreea în acest an. La ai săi patru anișori împliniți, micuța a avut parte de sute de felicitări, iar cel mai de preț cadou a venit din partea părinților săi. Interpretul și soția sa au organizat pentru fiica loc un spectacol cu cele mai dragi personaje din viața sa.

„Fata noastră a făcut 4 ani! Eu și Irina ne dorim pentru ea o copilărie fericită și liniștită, doar din acest motiv ea nu apare în pozele și video-urile din postările noastre! Merge la o grădiniță obișnuită (în Ialoveni), care ne place și se bucură de copilărie alături de alți 33 de copii/prieteni din grupa ei. Astăzi, aș fi putut să-i aduc animatori talentați, am fi putut merge la DisneyLand… dar ei îi place teatrul, îi plac la nebunie spectacolele! Cînd vin actorii, pentru ea e sărbătoare și merge cu și mai mare drag la grădiniță! De ziua ei, am creat un spectacol cu personaje din viața reală: buneii Ghenadie și Zinaida, la care se joacă cu sora Irinei, Alina, cu pisica Viorica și iepurași adevărați, buneii Constantin și Marina, care îi fac măliguță și căsuță… Educătoarea și dădaca, la fel au avut moment special în spectacolul nostru! Vecini, prieteni, cățeluș, urs din poveste, am încercat să nu uit de nimeni! Marea surpriză a fost Bety, prietena ei, alături de care am cîntat „De ziua ta”! Azi am lăcrimat de bucurie, văzând cum îi sclipesc ochii și cît de fericită zâmbește! O iubim mult și îi dorim tot binele din lume! La mulți ani, Maria-Andreea!”, a scris interpretul pe contul său de Facebook.

Iată cadoul pentru Maria-Andreea!
Fata noastră a făcut azi 4 ani! 🎉🎉🎉🎉
Eu și Irina, ne dorit pentru ea o copilărie fericită și liniștită, doar din acest motiv ea nu apare în poze și video în postările noastre! Merge la o grădiniță obișnuită (în Ialoveni) care ne place și se bucură de copilărie alături de alți 33 copii de copii/prieteni din grupa ei. Astăzi, aș fi putut să-i aduc animatori talentați, am fi putut merge la DisneyLand… dar ei îi place teatrul, îi plac la nebunie spectacolele! Cînd vin actorii, pentru ea e sărbătoare și merge cu și mai mare drag la grădiniță! 😊
De ziua ei, am creat un spectacol cu personaje din viața reală: buneii Ghenadie și Zinaida, la care se joacă cu sora Irinei, Alina , cu pisica Viorica și iepurași adevărați, buneii Constantin și Marina, care îi fac măliguță și căsuță… Educătoarea d.Alina și dădaca Nastea, la fel au avut moment special în spectacolul nostru! Vecini, prieteni, cățeluș, urs din poveste… am încercat să nu uit de nimeni! 😊
Mare surpriză, a fost Bety, prietena ei, alături de care am cîntat “De ziua ta”! 👍🏻
Azi am lăcrimat de bucurie, văzînd cum îi sclipesc ochii și cît de fericită zîmbește! O iubim mult și îi dorim tot binele din lume!
La mulți ani, Maria-Andreea! 😊🎂🎉🎉🎉

Posted by Adrian Ursu on 2 Octombrie 2017

Citește și: Adrian Ursu și Irina Negară au sărbătorit „nunta de flori”! Ce daruri și-au oferit

Și Irina Negară nu a avut cum să nu îi dăruiască minunii sale un tort deosebit, de culoare roz și cu un decor extrem de drăguț.

La mulți ani, Maria-Andreea! Să crești mare și să îți bucuri părinții zi de zi!

Foto: Facebook.com