Nu știi ce să faci de 1 iunie? Uite că noi îți venim în ajutor. Vei petrece timpul frumos, interesant, amuzant, dar și cu folos. De Ziua Internațională a Copiilor vă așteptăm la teatru! Vino cu toată familia, pentru că te așteaptă PETER PAN și prietenii săi!

Toți copii vin în Țara de Nicăieri! Și la toți le vine rândul să plece! Fiți cu ochii pe noi https://www.facebook.com/teinational 

1 IUNIE / miercuri/  ora 13.00 și/ sau ora  18.30 

PETER PAN/ de J.M.BARRIE/ Regia: Sergiu CHIRIAC – UN SPECTACOL PENTRU TOATE VÂRSTELE!

O nouă producție a Teatrului Național „Eugene IONESCO”

În premieră absolută pentru Republica Moldova, un titlu cunoscut în toată lumea. Fiind prezentat publicului în diferite viziuni, prin prizma spectacolelor, ecranizărilor cinematografice și desenelor animate. Un text scris de scriitorul și dramaturgul scoțian, James Matthew Barrie. O poveste îndrăgită de cei mari și de cei mici.
PETER PAN – Un spectacol pentru toate vârstele, care-i fură pe cei mici în acțiunea poveștii provocând-ui să zboare împreună cu Peter Pan în țara DE NICĂIERI trăind împreună cu personajele- momentul, clipa copilăriei, care peste ani v-a deveni doar un sentiment de amintire pe care nu-l vor mai putea trăi pe de plin niciodată. Și cei mari au posibilitatea să-și amintească de acel suav sentiment copilărie.

ATÂTA TIMP CÂT SUNTEM COPII, PUTEM ZBURA ÎN IMAGINAȚIA NOASTRĂ ORIUNDE… ÎN SCHIMB CÂND DEVENIM OAMENI MARI, UITĂM ȘMECHERIILE UNUI ZBOR, PENTRU CĂ TREPTAT ÎNCETĂM SĂ MAI CREDEM ÎN ASTA…


Echipa artistică:
Regia și adaptarea scenică – Sergiu CHIRIAC
Scenografia – Adrian SURUCEANU
Costume – Inga BOTNARIUC
Expresie corporală – Oleg MARDARI

Distribuția:
Bătrâna – Ala MENȘICOV
Mrs. Darling / Crina Tigrina – Iuliana VORNICESCU
Mr. Darling / Căpitanul Gheară – Anatol GUZIC
Wendy Darling – Valeria GARȚAN
John Darling – Ioan-Cristi VLAD
Peter Pan – Silviu BOINCEANU
Copii pierduți – Petru DRAGANCEA, Damian DONOS, Maxim CHIRIAC
Slin – Laurențiu VUTCĂRĂU

Biletele le găsești aici!

TNEI oferă bilete gratuite pentru spectacolele la sala mare, pentru voluntarii care sunt implicați în ajutorul acordat refugiaților. Pentru detalii vă rugăm să ne scrieți pe pagina de facebook a teatrului https://www.facebook.com/teinational sau la numărul de telefon 022 233 833.

P.S.: TNEI oferă 20 %  reducere pentru elevi, studenți, persoane cu dizabilități și pensionari. 

Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Vă promitem că n-o să vă plictisiți. Vă așteptăm la teatru.

Distribuie articolul: