La 9 septebrie, și-a sărbătorit ziua de naștere solista trupei А’Studio: Keti Topuria. Pentru că această dată a coincis și cu aniversarea nunții, dar și cu o perioadă scurtă de când a devenit mămică în premieră, Keti a primit în dar o bijuterie pe 4 roți. Ce automobil i-a dăruit, vedeți mai jos.

Keti Topuria primit, din partea soțului Lev Geikhman, un Mercedes nou-nouț, decorat cu funde aurii. „Iată și noul meu cal” – a scris vocalista, în descrierea dovezii foto distribuite pe Instagram. Și asta, după ce în trecut a condus o mașină de model Range Rover.

2696cba7579fbe21e2a88d5e08c89f57_fitted_630x5000-620x519

Interpreta de origine georgiană s-a căsătorit cu Lev Geikhman acum doi ani, după câțiva ani de trai fictiv împreună. Nunta celor doi a avut loc la Moscova. Lev este un businessman moscovit și este mai în vârstă decât aleasa inimii lui cu 12 ani. Pe 9 septembrie, soții au celebrat și doi ani de la căsătorie.

167946

În vara acestui an, Keti a mers în Statele Unite ale Americii pentru a o aduce pe lume pe Olivia – primul său copil, iar recent, cele două s-au întors la Moscova.

Livi thanx for bed decor @klimovakatrinka

A video posted by Keti Topuria (@keti_one_official) on

Chiar dacă trebuie să aibă mare grijă de nou-născută, vedeta planifică filmările unui nou videoclip alături de trupă și a purces deja la repetiții. Paralel cu asta, Keti muncește la propriul brand vestimentar, care se va numi KetiOne și care va fi lansat, în curând, pe piața rusească.

cats

Foto: Instagram

Distribuie articolul: