Celebra interpretă rusă Alla Pugaciova va celebra, mâine, aniversarea a 65-a de la data nașterii. Unul dintre foștii soți ai interpretei, regizorul Alexandr Stefanovici, i-a pregătit un cadou mai puțin ordinar. Despre ce este vorba, aflați în continuare.

Regizorul Aleksandr Stefanovici, fostul soț al Allei, i-a pregătit, cu ocazia aniversării sale, un film serial dedicat carierei muzicale a interpretei. Serialul se numește ”Kuraj”, iar acțiunea din film se localizează în anii ’70.

Eroina principală a filmului ”Kuraj” este ”Galla”, de la numele real ”Alla” și prezintă viața de artistă începătoare a unei femei care e aproape identică cu cea a Allei Pugaciova. În total, serialul este compus din 8 filme distincte.

Первый канал покажет сериал про начало карьеры Аллы Пугачевой (Видео)

Printre cele 230 de personaje, utilizate în film, figurează și nume recunoscute, precum: Sofia Rotaru, Serghey Bondarchuk și altele.

   

Rolurile principale sunt jucate de actori ruși, printre care Aleksandra Volkova, Vladimir Feklenko și Aglaya Shilovskaya.

Filmul serial ”Kuraj” va ieși în emisie astăzi, 14 aprilie și va putea fi urmărit la postul tv Pervâi Kanal, difuzat în Rusia.

Amintim că Aleksandr Stefanovici, ex-soțul Alei Pugaciova, este regizor și a fost creatorul imaginii scenice a interpretei. Viața de cuplu a celor doi a durat doar 4 ani: din 1977, până în 1981.

Sursă foto: 7days.ru, www.oneoflady.com

Distribuie articolul: