Gospodinele moderne nu mai au timp să coacă acasă cozonacii sau pasca, nu mai doresc sau pur și simplu merg la magazin după ea. De cealaltă parte, Sărbătorile de paște sunt bune ocazii să le oferim celor apropiați mici atenții sau cadouri tematice care le-ar face Sfintele Sărbători mai deosebite. Iată de unde puteți achiziționa zilele aceste cozonaci, pască, atmosferă și daruri pascale.

Vă invităm cu drag și suflet să ne fiți alături de tradiție și frumos la gala laureaților, a festivalul concurs municipal de cântec popular pascal, ”Pentru Tine Doamne”, ediția a IXX-a. Vor participa mai multe colective și soliști din capitală, fiind organizat de către Pretura Sectorului Botanica și direcția Educație Cultură Tineret și Sport, joi, 17 aprilie, între 14:00 și 16:00 la Biserica „Sfântul Dumitru” din sectorul Botanica al capitalei.

Cântec Pascal

Târgul cadourilor de Paşti „Easter Fair” este unul dintre cele mai frumoase evenimente organizate cu ocazia sărbătorilor pascale. Aici sunt prezentate produse tradiţionale pentru masa de Paşti, decoraţiuni şi cadouri deosebite pentru persoanele dragi. Vă aşteptăm în perioada 16 – 19 aprilie la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”

Târg de Paste la Moldexpo

PastelePrezentare de modă cu tematică pascală la Salonul vestimentar Cosânzeana – Paște Cosânzenesc. Joi, 17 aprilie, ora 18.00, cu taxa de intrare: 50 de lei. Iepurasul a trecut mai devreme pe la Cosânzeana și a lăsat standurile pline cu multe creații noi ale designerilor moldoveni: NaneTTy, Patraniche Stil, Sandi, Sotex. Evenimentul va avea o tematică pascală, veți putea alege ținuta pe care să o purtați de Sfintele Sărbători de Paști și vă așteaptă și alte surprize.

 Poeme Pascale

Expoziţie de lucrări manuale în Casa Guvernului are loc pe 24 aprile 2014. Evenimentul va avea loc în intervalul orelor 10:00 – 15:00, în incinta Casei Guvernului, etajul 1, intrarea de pe str. A. Puşkin. Vă invităm să vizitaţi expoziţia noastră pentru a susţine copii şi tinerii care au confecţionat lucrările.

Expozitie Guvern

Cozonaci veți găti sau găsi neapărat, iar meniul de sărbătoare va fi cel mai gustos – pentru că va fi cel preferat. Vă mai recomandăm să citiți:

Atenție la meniul de Paște! Cum să menânci ca să te simți bine?

Idei pentru ornarea ouălor de Paște

Distribuie articolul: