Laura Cosoi a fost de trei ori mireasă. Pe data de 7 august a oficiat căsătoria civilă cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, a doua zi au mers la biserică pentru a-și lega destinele și în fața lui Dumnezeu, iar peste o săptămână, pe data de 15 august, au dat și o petrecere de nuntă.

După ceremonia de la Iași, care a avut loc într-un decor de basm la Conacul Polizu, Laura Cosoi a avut a treia nuntă în acest weekend la Târgu Mureș. Actrița a purtat aceeași rochie de mireasă, însă a ales să schimbe voalul. Laura s-a inspirat pentru voalul său din tradițiile Ardealului, care au fascinat-o de când era mică.

„Nunțile de la țară mă fascinau pur și simplu. Mi-au rămas întipărite în suflet atât obiceiurile pur tradiționale, cât și aranjamentele din curțile mirilor, cu ale lor flori și panglici. Așa s-a născut voalul meu,” a scris Laura Cosoi pe blogul ei personal.

laura_cosoi_2

 

Actrița și-a lăsat părul desfăcut de această dată și a purtat o coroniță făcută manual din mărgele de sticlă argintii și ivory, combinate cu pietre Swarovski. Voalul miresei a fost confecționat din panglici din fâșii de mătase și au fost prinse de coroniță.

Deşi iniţial nu am ştiut cum o să arate rochia de mireasă, am ştiut întotdeauna că voalul trebuie să fie ca cel al străbunicii mele. I-am adus, astfel, un omagiu persoanei cu care cei din familie spun că semăn cel mai mult, Mămuca. Mă crezi sau nu, voalul ei este acasă la mine, într-o cutie cu amintiri. S-a îngălbenit după atâţia ani, dar poartă cu el povestea zilei măreţe, când se „năştea” familia noastră.

Aşa cum caut instinctiv naturaleţea în toate ţinutele pe care le aleg, la fel de bine am simţit să port cu mine în ziua aceasta importantă aerul românesc străbun, simbolizat de marama portului tradiţional”, a scris Laura.

laura_cosoi_1

Dacă nunta de la Iaşi a fost ca desprinsă din poveşti, cu o cununie civilă pe pajişte, petrecere în aer liber, la conac, cea de sâmbătă a fost parcă şi mai şi. Laura a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, a avut loc o slujbă de mulţumire la Biserica Ortodoxă, iar petrecerea s-a organizat într-un loc atipic, pe o pajişte, unde totul a fost amenajat de la zero.

lauracosoitg

 

Au participat foarte mulţi prieteni de la Bucureşti şi toată crema vedetelor, în frunte cu Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Dana Rogoz şi soţul ei, foştii colegi de platou, dar şi rudele şi prietenii din copilărie ai mirelui, evident. În total, peste 200 de invitaţi.

SURSA

Accesați și : Primele fotografii de la nunta Laurei Cosoi! S-a căsătorit în câmp, la apus de soare

Laura Cosoi a fost mireasă retro. Vezi ce stil a ales pentru rochia sa (Foto)

Distribuie articolul: