Daniela Donici, Daniela David și Daniela Tcaciuc sunt trei dintre colegele noastre, toate cu același nume, însă fiecare diferită în felul său și prin activitatea sa. Socialitate, Loalitate și Corectitudine sunt cele trei caracteristici de bază pentru femeile ce poartă numele Daniela, iar noi am descoperit că acestea se potrivesc minunat fiecăreia dintre eroinele proiectelor noastre foto.

Daniela Donici este sociabilă, pentru că așa-i e firea, dar și pentru că profesia i-o cere. Rebelă și foarte hotărâtă, Daniela știe ce vrea de la viață. Ascultă muzică non stop și crede în forțele proprii. Provocarea unei ședințe foto pe motocicletă era probabil visul ascuns și marea dorință a Managerul pe Social Media de la AdCenter.

Daniela Donici

Daniela Donici

Daniela Donici

Daniela David – un ghemuleț de om cu o inimă cât o pâine. Este reporterul PentruEA.md care știe întotdeauna despre ce nu s-a mai scris și cum să arate emoția unui material la care a lucrat cu multă dăruire. „O carte citită este înțeleasă atunci când o trăiești în scenariul vieții tale. Acum, sunt Alchimistul lui Coelho. Fiecare carte „te ajunge” într-o zi: asta îmi spunea mentorul meu”, crede Daniela.

daniela David

Daniela David

Daniela David

Daniela Tcaciuc este Asistent Executiv la Interakt și e cea mai nouă dintre colegele noastre. În ea am descoperit cu toții corectitudinea, pentru că anume această caracteristică a prenumelui său o definește cel mai bine. „Părinții mi-au educat spiritul de observație. „Trebuie să fii mereu cu ochii în patru”, îmi spuneau, doar așa o să fii sigură că nu îți scapă nimic printre degete. Și așa și este! Chiar mă ajută mult faptul că sunt atentă la toate”, ne-a declarat Daniela.

Daniela Tcaciuc

Daniela Tcaciuc

Daniela Tcaciuc

Foto: Ellene Mocrii