Cu ocazia sărbătorilor pascale, Gourmand – prima şcoală de artă culinară din Moldova, te invită să faci cu mâinile tale pasca pe care o vei sfinţi la Paşti. Tot la Gourmand, vei gusta din cel mai savuros miel, gătit în timpul master class-ului şi vei învăţa cu ce se serveşte acesta oaspeţilor. Te-ai săturat de acelaşi gust de cozonac procurat an de an de la supermarket? Este timpul sa-ţi surprinzi prietenii cu o pască făcută exclusiv de tine, cu cea mai rafinată brînză, care va putea fi sfinţită şi servită la masa de sărbătoare.

Te aşteptăm pe 26 aprilie să înveţi, dar şi să coci singur pasca ta. Aluatul pentru coptură va fi pregătit cu ajutorul unui echipament modern, dar să ştiţi că-l îl vei putea găti tot aşa de uşor şi singur acasă.

De asemenea, vei marina un miel şi îl vei servi cu cel mai pascal vin roşu, dar şi cu o salată delicioasă, pregătită cu mânuţele tale.

Şcoala de artă culinară “Gourmand”, împreună cu irezistibilul şi energicul Petru Scaleţchi, bucătarul-şef, îţi va sugera şi alte reţete pentru Paşti, idei originale de bucate, ca să poţi diversifica masa de sărbătoare.

Timp de trei ore, veţi face pasca visurilor voastre şi mielul delicios. 

Master-class-ul cu tematica “Cum gătim Pasca şi mielul de sărbătoare” va fi organizat pe data de 26 aprilie, ora 17.00, în incinta companiei MGM, pe adresa: str. Alba Iulia, 75 (raionul Buiucani, până la Orange).

Preţul de participare pentru o persoană va fi de 300 de lei. Achitarea şi înregistrarea participanţilor se va face din timp.

Mai multe detalii la nr. de telefon 078531539 sau emailul: [email protected] sau pe gourmand.md

Distribuie articolul: