Te-ai plictisit de rutina zilnică? Vrei ceva nou, interactiv și distractiv? Atunci avem soluția perfectă! Îți prezentăm cele mai interesante evenimente, la care poți merge pe final de săptămână. Fie că o faci alături de prieteni, familie sau chiar de unul singur, noi îți dorim un weekend mi-nu-nat!

Evenimente pentru femei

1.Aniversare în pijamale marca EA.md

EA.md împlinește 7 ani de activitate. 7 ani pe care i-am dedicat informării, creșterii și dezvoltării continue, multilaterale a femeii. Nu plecăm departe de la tradiția noastră și dăm o Petrecere în Pijamale cu multe surprize și cu multă implicare – pe 10 octombrie, chiar atunci când, acum 7 ani, a luat naștere revista. Iar drept locația am ales cel mai tare club de karaoke din Chișinău, care ne garantează o atmosferă de neuitat – Backstage Music Hall. Doritorii de a-și rezerva un loc o pot face printr-un mesaj la EA@interakt.md.

Citește și: Anunțăm cea mai tare Petrecere la 7 ani de EA.md. Aniversarea în Pijamale va fi incendiară

poza 4

2.Târg de Toamnă de la Nikita Rinadi și Ea.md

Pe 7 octombrie e zi foarte importantă pentru cititoarele EA.md care își doresc o ținută semnată de designerul Nikita Rinadi – Nadya Gudumak. Primul targ marca EA.MD în colaborare cu brandul Nikita Rinadi vă așteaptă cu cele mai bune prețuri la ținutele mult visate. Amatoarele de modă vor fi cucerite de diversitatea de modele și de prețurile accesibile. Îți propunem să nu pierzi această șansă unică, unde reducerilor vor fi de până la 70% la hainele selectate din colecțiile Nikita Rinadi. Mai multe detalii, AICI.

poza 5

3.Târgul fetelor „Family shopping”, ediția a 9-a

Târgul fetelor revine cu o nouă ediție. Doritorii de a face shopping sunt invitați duminică, 8 octombrie, între orele 10-16 la str. bd. Moscova  17/3. Organizatorii promit de toate: de la haine pentru bărbați, până la accesorii pentru copii. Intrarea este gratuită.

poza 6

Evenimente culturale

1.Ziua Națională a Vinului

Ziua Națională a Vinului, cea mai mare sărbătoare a tradițiilor, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, se va desfășura în acest an pe 7-8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Ziua Națională a Vinului va întruni 43 de producători autohtoni de vinuri din Regiunile cu Indicație Geografică Protejată și se va desfășura sub genericul „Păstrăm legenda vie”. Timp de două zile, în inima capitalei vor fi amenajate standuri expoziționale ale producătorilor de vin, târgul meșterilor populari, Școala Vinului, Teatrul Gastronomic, un nou stand dedicat consumului moderat, o zonă dedicată alimentației publice și o scenă impunătoare. Vedeți AICI mai multe detalii.

poza 8

2.DARunMoldova #pedeadreptul de la Orhei la Cricova!

Vrei să serbezi Ziua Națională a Vinului într-un mod deosebit? Îți propunem o tură de alergare, de circa 30 km, care cuprinde două dintre legendele vinificației moldovenești. Vino pe 7 octombrie 2017, gustă din viața de chateau tradițional, savurând arhitectura deosebită și adevăratul deliciu peisagistic al locației, și aliniază-te la START în curtea Chateau Vartely. Taxa de participare este de 100 de lei.

poza 9

3.Spectacolul „O noapte furtinoasă” de Ion Luca Caragiale

Începutul de octombrie aduce la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale” multă acțiune, intrigi amoroase, de familie, de bani și de panică. Cu spectacolul „O noapte furtunoasă”, trupa Satiricus finalizează proiectul ei teatral (al regizorului Sandu Grecu, în primul rând) cel mai ambiţios – Integrala Caragiale. Este o reuşită, cum sunt şi celelalte montări ale pieselor caragialene, consemnate deja în presa vremii de cronicarii şi criticii de teatru de la Chişinău şi din România.

4.Festivalul Filmului Japonez

Pe data de 6-7 octombrie, toți amatorii culturii japoneze sunt așteptați la Festivalul Filmului Japonez. Patru filme vor fascina publicul și vor aduce atmosfera Țării Soarelui Răsare la noi acasă. Adresa și ora desfășurării o găsiți AICI.

poza 11

5.Mega Party Iași-ul vine la Chișinău, ediția a treia

În fiecare an, în luna octombrie a devenit o tradiție să avem oaspeți din România. De fiecare dată se organizează mega-petreceri la care participă peste 100 de dansatori, iar pentru Chișinău nu e puțin lucru. Vor veni dansatori cu experiență, iar pentru a ne cunoaște mai bine cei de la Universul Latino, școală de dansuri sociale din Iași. Vă invităm la un master-class pe data de 7 octombrie (cu durata de 1,5 – 2 ore). Dansurile vor continua seara cu o mega-petrecere la Studio Night Club din centrul Chișinăului, str. București, 68.

poza 12

6.First Premium World Floral Show in Moldova

Un show floristic grandios va avea loc în acest weekend la Chișinău. Detalii despre invitați, dar și cum puteți participa la eveniment, găsiți pe pagina evenimentului.

poza 13

Foto: Facebook.com