Majoritatea vedetelor noastre au trecut prin adevărate transformări de-a lungul anilor. Unii îi recunoști cu ușurință – pentru că au rămas la fel, alții și-au schimbat culoarea părului și au slăbit vizibil. Pentru o adevărată transformare, unii au avut nevoie de doar câțiva ani, scrie Agora.md.


Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, fiica interpretului Pavel Stratan, a fost si va rămâne în istoria Republicii Moldova și a României, ca cea mai tânără artistă, care la doar 3 ani a șocat milioane de oameni din întreaga lume cu vocea și darul său actoricesc. Piesa cu care s-a făcut remarcată este „Ghiță”, la scurt timp acesta a înregistrat pe internet peste 50.000.000 de vizualizări. În 2002, lansează primul album Amintiri din copilărie, album lansat după aceea și pe piața românească și vândut „ca pâinea caldă”.  În octombrie va implini 15 ani.

Prima imagine: anul 2002. A doua imagine: anul 2017

collage

Ionel Istrati

În 2008 a lansat primul său videoclip pentru piesa „Poate”, iar în iulie 2009 un al doilea clip video – „Uită-mă”. În 2010 cântărețul a participat la finala națională a competiției Eurovision Song Contest, cu piesa „Te iubesc”, în același an a participat la Fabrica de staruri 2. În 2011 a participat la primul sezon al show-ului Vocea României.

Prima imagine: anul 2008. A doua imagine: anul 2016

collage1

Ionela Țăruș și Mihai Ungureanu

Ionela și Mihai au devenit renumiți pe internet, după ce au dansat la nunta unor rude. Imaginile video au devenit virale pe rețelele de socializare. În iunie 2011, Ionela Ţăruş şi Mihai Ungureanu s-au plasat pe locul trei la concursul internaţional de talente „Minuta Slavî” desfăşurat la Moscova. Ulterior, cei doi au decis să-și continuie cariera separat. Micii dansatori Ionela Țăruș și Mihai Ungureanu au rămas buni prieteni după despărțire. Mihai Ungureanu continuă să danseze la „Clubul Gloria”, însă Ionela a început să frecventeze clubul de dans „Black & White”, acolo unde a fost promovată direct în grupul de bază al baletului.

Prima imagine: anul 2017. A doua imagine: anul 2012. A treia imagine: anul 2017.

collagesadad

DARA

Nicoleta Darabană s-a născut pe 22 mai 1993, în Telenești, Republica Moldova. A început să cânte de la vârsta de trei ani. La șase ani a început să facă canto sub îndrumarea profesorului Anatol Roșcovan. La 7 ani a participat la primul concurs din viața ei „Ti Amo” în România. Cu piesa „Open Your Eyes”, Dara s-a clasat pe locul 3 în finala preselecției naționale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012. Ea a fost cea mai tânără finalistă a preselecției naționale din acel an. La finele lunii august 2014 Dara a lansat împreună cu Inna, Antonia și Carla’s Dreams piesa „Fie ce-o fi”, care a ajuns până în top 30 al Romania Airplay Top 100.

Prima imagine: 2012. A doua imagine: 2017

collagegfdgdf

Vedeți AICI cum arătau, acum câțiva ani, Adrian Ursu, Iuliana Beregoi, O-Zone, dar și alte vedete de la noi.

Sursa: Agora.md