Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România datorită talentului sau, dar și pentru frumusețea sa. De la care dintre părinți să fi moștenit însă trăsăturile fizice? De asta s-au putut convinge de curând toți admiratorii ei.

Andra a postat recent pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apăr părinții săi în timp ce dansează. “Părinții mei scumpi și dragi… Îi iubesc din tot sufletul!”, a notat artista la descrierea pozei. Fotografia a strâns în câteva ore peste 33.000 de “Like-uri” și aproape 850 de comentarii. Interpreta le-a mulțumit prietenilor virtuali pentru cuvintele frumoase adresate. Amintim că tatăl interpretei este și producătorul ei, de la începuturile carierei sale și până acum.

Părinții Andrei

În această perioadă admiratorii interpretei o pot susține în semifinala Premiilor Radar de Media, ediția de primăvară 2014, acestea fiind singurele premii acordate de o publicație online industriei mass media din România! Aici Andra este nominalizată la categoria Cea mai bună melodie a sezonului cu piesa „Atâta timp cât mă iubești”, în colaborare cu Marius Moga.

Distribuie articolul: