Offf, dietele! Da, cu toate vrem să mai dăm jos măcar un kilogram și chiar dacă încercăm regimuri, ne abținem de la dulce și alte gustoșenii, tot nu reușim să scăpăm de kilograme. Oare unde greșim? Cu siguranță ați observat că Nata Colesnic a slăbit foarte mult, chiar dacă arăta superb și cu forme, ea a decis că așa îi stă mai bine. 

Nu vă gândiți la un regim drastic, pentru că nu ăsta este secretul ei. Cheia succesului stă în echilibrul emoțional, de acest lucru este convinsă Nata.

Cum a reușit Nata să de-a jos 30 de kilograme, ne-a povestit într-un interviu.

Care este secretul tău?

„Dacă aș spune că nu e niciun secret, m-ați crede? Exact, nu am niciun secret în legătură cu schimbările pe care le-a avut corpul meu în ultima perioadă, pentru că nu e vorba doar de niște kilograme în minus, ci de o adevărată revelație care a avut loc în interiorul și exteriorul meu.”

Ai totuși o dietă specială elaborată de un specialist?

Am un ritm de viață la baza căruia stă echilibrul. Și aici am să accentuez echilibrul emoțional, pe care îl consider cel mai fundamental. O să mă întrebați de ce? Pentru că noi, femeile, trăim din emoții și avem tentativa de a asocia diversele tipuri de mâncare cu anumite stări pe care le trăim. Să înveți să controlezi aceste procese înseamnă multă, foarte multă muncă. După o lungă perioadă de timp în care am făcut o mulțime de sacrificii ca să devin un om echilibrat, pot afirma că mi-a reușit și sunt fericită! Acum emoțiile mele nu se regăsesc în mâncare, dar în cu totul alte aspecte care mă fac pe deplin împlinită.”

În cât timp s-a produs această scădere bruscă în greutate? 

E bine să-ți pui scop de a slăbi, dar nu sunt adepta perioadei. Uneori stresăm corpul prin aceasta și ulterior acesta își ia kilogramele înapoi. E bine să înveți să-l asculți, ca într-o relație. De la ce îți este cel mai greu să te abții? De la nimic. Am reușit să slăbesc peste 30 de kilograme pentru că nu mi-am interzis nimic! Dacă am poftă de o felie de tort de casă cu vișine, atunci mănânc. Asta e, poftele apar pentru a fi îndeplinite.” 

 Cum înlocuiești dulciurile?

Înlocuiesc dulciurile cu batonașe proteice fără carbohidrați, dar care sunt foarte și foarte delicioase.

Fructele pot fi un înlocuitor bun sau îngrașă și ele? 

„Consumate la orele potrivite și nu în exces, pot fi prietene bune cu silueta noastră.”

Sportul este la fel un punct cheie în slăbirea ta bruscă?

„Nu există brusc, există în armonie cu corpul meu! Da, sportul e vital pentru noi. De aceea, indiferent care ar fi acesta, kangoo jumps, yoga, alergat sau viața sexuală, trebuie practicat cât mai des! Iar spre final, vreau să menționez că totul funcționează precum mersul pe bicicletă. Deci armonia și echilibrul sunt prioritare pentru rezultate formidabile și de lungă durată.”

Nata, ești superbă și cu 78 și cu 48 de kilograme! 

Sursa foto: Arhivă personală

Distribuie articolul: