Fericire mare în familia lui Ionuț Nicolae Pascu, alias Pepe! Cântărețul român a avut, ieri, fericita ocazie de a asista la venirea pe lume a celei de-a doua fiice, cu nume de floare. Raluca Pascu, soția oficială a interpretului, a născut o fetiță chiar de Florii, printr-o operație programată de cezariană. Extrem de emoționați de marele eveniment au fost Andra și Cătălin Măruță - nașii de cununie ai fericiților părinți, care au distribuit pe internet niște mesaje absolut emoționante!

Chiar în dimineața zilei de Florii, soții Pascu au sosit la maternitate, pentru operația de cezariană la care a fost programată Raluca.

Potrivit spynews.ro, Pepe a fost alături de soția sa și a asistat la proces. Pe la ora 11, micuța  Rosa Alexandra Pascu a văzut lumina zilei. Fetița a primit nota 10 din partea medicilor, iar la naștere a cântărit 3,49 kilograme și a măsurat 51 de centimetri în lungime.

Raluca, Rosa Pascu

Pepe

„V-aș fi spus acum ce se spune în popor, că bărbații adevărați devin tati de fete… Dar cum eu am un băiat (deocamdată), am să sar peste asta. Finul meu, Pepe, a devenit tatăl mândru al unei fetițe frumoase (cum altfel?), Rosa Alexandra. A primit un prenume de la nașa Andra (Alexandra, oficial) și unul de la ziua Floriilor. Pepe, înarmează-te de pe-acum, fetele frumoase trebuie păzite bine! Dincolo de orice glumă, sunt fericit pentru fericirea lor, sper că, în calitate de nași, să le purtam noroc și de-acum înainte și să ne vedem copiii mari, sănătoși și înveliți într-o aură de noroc divin!”, a semnat Cătălin Măruță, într-un mesaj virtual.

foto: Facebook

foto: Facebook

„Astăzi s-a născut finuța mea, Rosa Alexandra, fiica lui Pepe și a frumoasei lui soții, Raluca. Ei sunt finii noștri de cununie, copiii lor sunt o parte din viața noastră, fiindu-ne finuți, la rândul lor. Și ce nume putea purta fetița lor frumoasă ca un vis, dacă nu unul de floare, care să adune în el toată frumusețea și dragostea pământului? A venit pe lume de Florii… Mi-au dat lacrimile de bucurie pentru ei… și m-am emoționat foarte tare când mi-au spus ca au ales numele Alexandra pentru că așa mă cheamă pe mine… Să le dea Dumnezeu norocul pe care-l merita, pe care-l așteaptă, care să transforme acest pui de om într-o ființă sănătoasă și minunată! Aștept cu mare dragoste primul zâmbet nevinovat și superb al finuței mele! Doamne-ajută!”, a menționat Andra, la rându-i, într-un mesaj virtual separat.

foto: Facebook

foto: Facebook

Amintim că Ionuț și Raluca mai educă o fetiță pe nume Maria, care a împlinit deja 3 ani și ardea de nerăbdare să-și cunoască sora.

Distribuie articolul: