Culisele ascund de fiecare dată altfel de emoții decât cele afișate pe scenă ori în spatele ecranelor de sticlă. Vera Brejneva a trădat acest detaliu astăzi, într-un clip care îi dezvăluie propria experiență artistică.

Anticipând spectacolul pe care îl preconizează la Moscova pentru data de 8 octombie, Vera face o paralelă între sine – cea de azi și copila care abia se îndrăgostea de muzică. Rolul fetiței a fost jucat superb de către micuța rusoaică Vera Donnikova, aflată la început de carieră în modeling.

Acest sentiment nu se schimbă în timp, prima oară a fost parcă ieri. Faci un pas și toate îndoielile cedează. Așa am mers către scopul eu, către visul meu, dar și pașii au crescut odată cu mine spre o sală imensă, spre mii de respirații și doar un singur om, poate că spre tine.

Respiră adânc, Vera, mergi înainte. Inima îmi bate, trag aer în piept și ies pe scenă. Sunt emoționată și surprinsă. Acea secundă în care ești întâmpinat de o sală plină…

Respirăm în unison, iar eu simt că acest sentiment, această muzică, acest tot întreg înseamnă iubire”, spune vedeta, în clip.

Foto. captură video

Distribuie articolul: