După difuzarea știrii despre înregistrarea cancelarului german Angela Merkel pe rețeaua Instagram, ideea a plecat și peste ocean. Hillary Clinton s-a înregistrat pe această rețea, iar în doar o zi, contul candidatei la scaunul de președinte al UA a devenit deja extrem de urmărit.

În nicio zi de la înregistrarea candidatei pe Instagram, contul său a început să fie urmărit de peste 76000 de persoane. La această oră, contul este urmărit de peste 117 000 de internauți. Dacă Angela Merkel publică pe Instagram doar poze de la întrevederi, atunci Clinton își arată garderoba chiar în prima fotografie încărcată pe internet.

În descrierea accoun-tului său, Hillary se numește „o bunică grijulie” și face trimitere la websiteul campaniei electorale.

Despre decizia lui  Hillary Clinton de a candida la funcția de președinte al SUA, din partea Partidului Democrat, am aflat la mijlocul lunii aprilie. Aceasta a mai candidat la funcția de președite și în 2008, însă atunci, Barack Obama s-a bucurat de o susținere mai mare din partea nord-amerianilor.

Hillary Clinton are un trecut activ din punct de vedere politic. În perioada 2009-2013, aceasta a deținut funcția de secretar de stat al SUA, iar în perioada 2001-2009 – funcția de senator al statului New York. Din 1993 și până în 2001, a fost Prima Doamnă a SUA, în contextul aflării soțului său în fotoliul de președinte.

foto: thehuffingtonriposte.com

foto: thehuffingtonriposte.com

Alegerile parlamentare din SUA vor avea loc la 8 noiembrie 2016. Barack Obama nu mai poate candida la aceeași funcție.

Distribuie articolul: