Povestea micuțului de 4 ani, pe nume Ethan Van Leuve, a emoționat întreaga lume. Bolnav de leucemie în faza terminală, băiatul și-a dorit nespus de mult să simtă spiritul Crăciunului, iar minunea s-a produs doar de dragul lui. Marți dimineață, Ethan s-a stins, însă și-a văzut visul împlinit datorită oamenilor care au contribuit la aceasta.

Băiețelul originar din Utah a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută iar recent, medicii nu le-au putut spune părinților săi decât că Ethan mai are de trăit între câteva zile și câteva săptămâni.

Ethan și-a dorit nespus de mult să ajungă la Halloween și să îmbrace costumul de Superman, pregătit special pentru el. Din nefericire, însă, băiatul a fost nevoit să-l îmbrace mai devreme decât urma să înceapă sărbătoarea.

La aflarea știrii, atât familia sa, cât și restul oamenilor din cartierul West Jordan au decis să-i organizeze micuțului două sărbători pe care nu mai avea să le trăiască: Crăciunul și Halloween-ul.

Oamenii s-au mobilizat atât de rapid, încât cu trei zile înainte ca micuțul să se stingă, au fost create toate decorurile necesare pentru atmosfera de sărbătoare. 

Merrill Van Leuven, tatăl băiatului, declara: „Ne-am gândit să profităm din plin de ultimele zile care i-au rămas alături de noi și să-i organizăm niște sărbători adevărate.” 

Familia, vecinii și cunoscuții (în total, peste 150 de persoane) au decorat brazi, s-au costumat pe potrivă și au cântat chiar și colinde, crezând că astfel, îi vor prelungi viața micuțului cât mai mult posibil. Toți au mărșăluit prin cartier în costume de sărbătoare, pentru a-l bucura pe Ethan.

Participanții la sărbătoare au înscenat chiar și piesa Nașterii Mântuitorului. Ethan a fost întâmpinat de către Santa Claus și de către soția acestuia, trăind adevărate clipe de poveste.

Marți dimineață, pagina GoFundMe anunța că Ethan s-a stins, avându-și alături familia și prietenii. În presa americană, micuțul este considerat drept un adevărat erou, care a luptat până în ultimele clipe pentru a învinge cancerul.

Foto: today.com, Facebook, captură video

Distribuie articolul: