În acest weekend Teatrul Eugene Ionesco vă invită să luați loc în caruselul nestăvilit al dragostei, unde vârsta, starea materială sau cea financiară nu au nicio importanța, unde patimile nu cruță pe nimeni, iar sexualitatea debordează fără retușuri.

Pe 21 și 22 februarie pe scena TEI se joacă CARUSELUL EROTIC, în regia lui Giorgi Tavadze, Georgia – un proiect teatral unic: o comedie absurdă despre iubiri dezlănțuite, cu dansuri incitante în ritm de cabaret și cu participarea extraordinară a Getei BURLACU într-o postură extrem de senzuală.
Pentru o seară cu totul specială, TEI v-a pregătit un Sector-Café, cu măsuțe elegante pentru două persoane, cu meniu-desert inclus (șampanie, fructe, dulciuri).

Spectacolul este subtitrat în limba rusă și engleză.
Biletele la spectacolele Teatrului Eugene Ionesco pot fi comandate direct la domiciliu sau la birou, iar studenții, vârstnicii și persoanele cu nevoi speciale beneficiază de reduceri.

Pentru informații suplimentare și rezervări bilete, apelați (022) 233.833. De asemenea puteti procura bilete online pe iticket.md – simplu, rapid și comod, fără taxe suplimentare.
Pentru alte detalii, accesați http://tei.md/caruselul-erotic sau Facebook.com 

P

Distribuie articolul: