Iubirea e sentimentul care guvernează în frumoasa familie a Aurei Revenco. Vedeta de televiziune este extrem de mândră de Dragoș-Teodor și Horațiu și nu încetează să se laude lumii cu ce idealuri umane educă. De Dragobete, Aura ne-a împărtășit o înregistrare video în care fiul mai mare își elogiază părinții.

De la mijlocul lunii febrarie, Dragoș-Teodor are canalul său de YouTube pe care au și început să fie încărcate evoluțiile sale artistice. Astăzi, părinții l-au surprins pe micul erou în timp ce recita una dintre cele mai fascinante creații ale poetului Adrian Păunescu – „Repetabila povară”.

Aura Revenco, de cinci ani în cel mai frumos rol din viața sa – cel de mamă: „De parcă au fost cinci zile!”

Aura Revenco nu putea să nu împărtășească acest moment artistic, de-a dreptul sublim, la care visează fiecare părinte.

„Iubirea există pe planetă în diverse forme… dar cred că cea mai sinceră, necondiționată, pură și înălțătoare e dragostea părinților față de copiii lor și a fiilor față de părinți! Ea nu cunoaște termeni ca „efemer”, „divorț”, „judecată”… Nici măcar moartea nu îi este dușman. Dragoș e un copil adorat. Și el știe că-i așa, pentru că nu trece o zi fără sa audă „Te iubesc” de la mami și de la tati… Răspunsul e, evident, același… De ziua Dragostei, vrea să vă reamintească despre cât de importanți sunt părinții, câtă recunoștință merită (atat timp cât sunt pe pământ, nu în gând) pentru sacrificiile făcute, chinul și nesomnul…”, mărturisește fericita mămică a lui Dragoș.

Mai ieri un pui de om, iar astăzi – băiat mare! Cât de mult a crescut Horațiu, fiul Aurei Revenco (FOTO)

Foto: captură video, Iacovlev Dima Photographer