De sărbători alege să petreci timpul frumos și cu folos. Teatrul Național „Eugene Ionesco” vine cu mari surprize, în câteva zile te așteaptă o poveste adevărată. Vei primi o doză bună de dispoziție, amintiri și nostalgia după copilărie. Spectacolele de calitate merită să fie urmărite de cât mai mulți spectatori, de aceea te invităm pe 7, 8 și 9 să nu-ți faci alte planuri ci să mergi la teatru!

„PETER PAN” – 7-8 ianuarie ora 18:30 

Un titlu cunoscut în toată lumea. Un text scris de scriitorul și dramaturgul scoțian, James Matthew Barrie. Petter Pan în premieră absolută pentru Republica Moldova. Un spectacol care-i fură pe cei mici în acțiunea poveștii provocându-i să zboare împreună cu Peter Pan în țara de nicăieri trăind împreună cu personajele momentul, clipa copilăriei, care peste ani v-a deveni  doar un sentiment de amintire pe care nu-l vor mai putea trăi pe deplin niciodată. Și cei mari au posibilitatea să-și amintească de acel suav sentiment din copilărie. Fiind prezentat publicului în diferite viziuni, prin prisma spectacolelor, ecranizărilor cinematografice și desenelor animate. 

Bătrâna – Ala MENȘICOV;

Mrs. Darling / Crina Tigrina – Iuliana VORNICESCU;

Mr. Darling / Căpitanul Gheară – Anatol GUZIC;

Wendy Darling –  Valeria GARȚAN;

John Darling – Ioan-Cristi VLAD;

Peter Pan – Silviu BOINCEANU;

Copii pierduți – Petru DRAGANCEA, Bogdan BÎTLAN,  Maxim CHIRIAC;

Slin – Laurențiu VUTCĂRĂU;

Regia și adaptarea scenică – Sergiu CHIRIAC.

Durata spectacolului – 90 de minute. Poți cumpăra bilete aici!

Cu toții avem nevoie de zâmbete și bună dispoziție, de aceea Teatrul Național „Eugene Ionesco” vine și cu un spectacol de comedie care te va face să ieşi din rutina cotidiană și să revizuiești toate problemele ce țin de arta conviețuirii. 

„ARTA CONVIEȚUIRII” – 9 ianuarie, ora 17:30

 Subiectul central a comediei este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lovit cu un băț peste față pe Bruno Vallon, lăsându-l fără doi dinți. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, civilizat, în încercarea de a păstra bunele maniere și respectul reciproc. Treptat însă totul degenerează într-o confruntare agresivă în urma căreia ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. 

Regia: Petru Vutcărău;

Veronique VALLON –  Doina ARVAT;

Michel VALLON – Gheorghe PIETRARU;

Annette REILLE – Natalia PRODAN;

Alain REILLE – Anatol GUZIC.

 Durata spectacolului: 120 minute ( fără pauză). Poți cumpăra bilete aici! 

Mergeți la teatru! Actorii vă așteaptă!