Crăciunul vine anul acesta la Kaufland în atmosfera galactică din Star Wars. Sub mottoul: „Crăciunul, mai bun ca niciodată”, Kaufland lansează o campanie promoțională dedicată sărbătorilor de iarnă într-o tematică inspirată din celebra serie de filme a lui George Lucas, care a cucerit inimile a milioane de fani de-a lungul timpului.

Evenimentul de lansare din Chișinău a adunat zeci de curioși care au dat curs invitației de face parte pentru câteva ore din Universul Star Wars – o aventură galatică cu jocuri interactive și multe alte surprize. Doar la Kaufland poți achiziționa, albumul și cartonașele colecționabile Star Wars, ochelarii pentru realitate virtuală, jucării sau haine fabricate din bumbac organic.

E o acțiune interesantă și fun pentru copii, E distractiv pentru copii și de asemenea am văzut foarte mulți cunoscuți”, ne spune o vizitatoare.

„Destul de distractiv, interesant, pentru copii mai cu seamă”, declară un tătic.

„Am câștigat o sabie de electricitate și un costum. Îți place. O să mă lupt cu ele”, a recunoscut un băiețel.

În cadrul campaniei, la fiecare 200 de lei cheltuiți în magazin, clienții primesc automat un plic de culoare albastră cu două cartonașe colecționabile Star Wars, care pot fi obținute și la achiziționarea anumitor produse asociate campaniei, semnalizate în revista săptămânală Kaufland și la raft. Cartonașele din campania de tip colecție sunt disponibile și în plicuri de culoare gri și pot fi cumpărate la prețul de 8 lei/set. Acestea pot fi adunate într-un album special, disponibil la prețul de 39,90 lei.

Albumul conține 48 de spații pentru cartonașe și 4 etape de învățare pentru cei care vor să știe cum să folosească forța, albumele conțin exerciții și informații utile pentru parcurgerea întregului traseu de la novice la inițiat.

„Desigur este un motiv de distracție, mai ales pentru copii, dar și pentru maturi. Este foarte binevenită”, ne-a mai spus o mămică.

„Care este personajul tău preferat din Star Wars? – Yoda. Pentru că el este mic și verde și puternic”, ne-a răspuns o fetiță.

„În viața noastră, ne ciocnim cu multe provocări, care ne pun în fața unor alegeri complicate, dar și ne oferă șansa să  alegem mereu partea binelui. Anul acesta ne-am propus să aducem la Kaufland spiritul Crăciunului și Star Wars, într-o poveste cu și despre puterea de a dărui și de a alege mereu binele, în fiecare situație, în fiecare zi, fiind un exemplu pentru alții și schimbând în acest fel lumea din jur”, a declarat Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova.

 Kaufland lansează în Republica Molova și prima colecția de haine inspirate din Star Wars, disponibilă exclusiv în magazinele sale

Caut un tricou pentru fiul meu, cu Star Wars. Toți băieții sunt acum înnebuniți după Star Wars. – Și dvs ați văzut? – Bineînțeles”, a recunoscut o cumpărătoare.

„Super. Cred că este o premieră pentru Moldova și e binevenită. Vedeți cât sunt de entuziasmați de chestiile astea. Am venit de la Ciocana, dar aici este mai mare sortimetul”, ne-a spus o altă vizitatoare a magazinului. 

În magazinele Kaufland va fi disponibilă prima serie de articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii, special concepută cu ocazia campaniei Star Wars. Articolele sunt fabricate din bumbac organic, iar ambalajele sunt realizate din materiale sustenabile.

Noul film „Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” va rula în cinematografe începând cu 19 decembrie 2019. „Crăciunul e mai bun ca niciodată”, la Kaufland.

P