Poate te-ai întrebat vreodată de ce uneori, bărbaților le place mai mult burlăcia și preferă să stea singuri o perioadă, în detrimentul unei relații. Chiar dacă iubita lui întrunește toate calitățile dorite, bărbatul simte câteodată că are imperioasa nevoie de liniște și de singurătate.

Iată care sunt motivele pentru care reprezentanții sexului masculin preferă singurătatea:

Nu trebuie să dea socoteală

Pentru nimic. Totul decurge cum vor ei, se ghidează după regulile proprii și banii, mai ales banii, sunt drămuiți numai de el. Ca atare, își permite oricând o bere, două, trei, sau orice altceva pentru care, în mod normal, dac-ar fi fost într-o relație, ar fi primit reproșuri.

Își pot lăsa lucrurile oriunde prin casă

Fără ca cineva să intervină, să-i dojenească și să le amintească că se poartă exact ca un copil. Dacă el are chef să-și lase șosetele pe unde apucă, știe sigur că nimeni nu va veni în urma lui să-l critice pentru asta. Plus că dacă iubita îl ceartă pentru astfel de lucruri, îi amintește de momentele în care era pedepsit de mama, ceea ce nu e tocmai plăcut, dacă stai să te gândești la doza lui de orgoliu.

Nu sunt obligați să suporte reuniunile de familie

E clar că-l deranjează să se îmbrace la patru ace și să zâmbească fi și celei mai nesuferite mătuși. De aceea răsuflă ușurat de Crăciun și de Paște, în cazul în care e singur.

Nu-i comandă nimeni, nu le spune nimeni cum să se îmbrace

Ție ți-ar fi plăcut să poarte cămașa aceea albă, dar el ar fi preferat să pună pe el tricoul în culorile echipei favorite. Mai degrabă i-ai sugera sau l-ai încuraja să poarte anumite haine, această tehnică are mai mult succes.

Patul e numai al lor

Nici măcar nu ți-ai imaginat vreodată când de atent este să nu te strivească noaptea întorcându-se pe cealaltă parte și cât de precaut e să nu se întindă astfel încât să te sufoce. Singur fiind, întreg patul ar fi numai al lui, ceea ce-l bucură enorm în timpul somnului. Plus că dacă mai și sforăie, nimeni nu-l înghiontește.

Televizorul, alt lucru numai al lor

Nu trebuie să suporte telenovela ta preferată și nici nu trebuie să primească priviri dezabrobatoare în timpul meciului. 

Vin când vor acasă

Au libertatea pe care și-o doresc, mai bine spus. Fără apeluri pierdute de la soție sau iubită, fără certuri atunci când intră pe ușă. 

Nu-i cicălește nimeni

Nu-i pune nimeni la treabă. Pot sta de dimineață până seara cu o pizza în față jucându-se pa calculator sau vorbind cu prietenul cel mai bun. Sau pur și simplu dormind, fără să audă reproșuri din partea iubitei. 

 

Distribuie articolul: