Culoarea ei preferată este oranjul care apare pe cer la apusul Soarelui, iar soțul ei este cel mai visat bărbat din lume. Jurnaliștii de la revista Vogue au atras-o pe Victoria Beckham într-o provocare care măsoară nici mai mult și nici mai puțin de 73 de întrebări. Cea mai provocatoare dintre toate a fost cea legată de zâmbet, sau, mai bine zis – de absența zâmbetului de pe fața Victoriei Beckham. Ce a răspuns vedeta, aflați mai jos. 

Interviul lung de 6 minute a fost înregistrat chiar în salonul din Londra al designerului.

Printre nenumăratele mărturii pe care le-a făcut Victoria despre sine și familia sa se numără și cea legată de animalul său preferat de companie. Este vorba despre un buldog pe nume Coco Chanel, care locuiește la reședința din Los Angeles a familiei Beckham.

Victoria îi simpatizează foarte mult pe ducii Kate și William, din Familia Regală Britanică. Designerul, însă, nu poate oferi un răspuns atunci când e întrebată cine dintre ei îi place cel mai mult. 

Întâlnirea preferată? Fiecare noapte petrecută cu soțul ei, David Beckham.

Ce articole nu trebuie să lipsească din garderoba fiecărei femei? La această întrebare, Victoria a răspuns ferm: pantofii cu toc înalt și pantofii cu toc mai jos, dar sigur. Numărul de perechi și de un fel, și de celălalt, trebuie să fie egal, spune vedeta. 

Perle sau diamante? „Și unele, și celelalte!”, afirmă fashionista.

Piesa după care adoră să danseze? „Got to Give It Up”, a artistului american Marvin Gaye.

Printre cele 73 de întrebări pe care jurnaliștii i le-au pus Victoriei Beckham se numără întrebarea care le frământă pe multe femei: „De ce designerul nu zâmbește niciodată în fotografii?” 

Răspunsul Victoriei, precum și se aștepta, a fost unul diplomatic: „Zâmbesc în interior. Simt, astfel, că port responsabilitate pentru lumea modei”, a mărturisit frumoasa soție a lui David Beckham.

Vedeta a spus că urăște să răspundă această întrebare atât de frecventă la adresa ei.

Beckham spune, cu zâmbetul pe buze, că moda o urmărește atât la serviciu, cât și acasă. „Domnul Valentino Garavani locuiește în vecinătatea mea”, spune vedeta.

Ce sfat și-ar dacă, dacă ar avea acum vârsta de 13 ani? „Nu te îngrijora! Cu timpul, tenul tău va arăta mai bine!”, spune Victoria.

Foto: paulinemaria.blogspot.comthegloss.comdailymail.co.uk

Distribuie articolul: