În fiecare familie există secrete și taine din generații ce ne influențează viața: alimentația dezordonată, emoții necontrolate, traume și frici. Pentru că Femeia este cea care crează armonie și promovează educația, la eveniment, doi speakeri cu experiență personală și profesională vor oferi soluții.

Pe 5 octombrie, la Summit Events, ora 19:00, nutriționista Victoria Ursu și speakerul transformațional Angela Stafii ți-au pregătit 2 ore în care TU, dragă femeie, vei reuși să creionezi o nouă TU! Cumpără un bilet AICI.

Împacă-te cu tineFemeia 2.0 vine să te ajute să înțelegi că nimeni nu este vinovat pentru tot ce ți se întâmplă, dar în același timp vei afla de unde vin deprinderile care îți provoacă stări și situații mai puțin sau chiar deloc plăcute.

Nu poți rata acest eveniment dacă:

 …în viața ta se întâmplă evenimente, oameni sau lucruri pe care nu le poți explica
….în familia ta sunt boli sau scenarii de viață nefericite (abuzuri, decese la o anumită vârstă, divorțuri, trădare) care se repetă continuu
….vrei ca copiii tăi (viitori sau prezenți) să fie liberi de vechile povești ale familiei, dacă te-a interesat vreo dată cum să-ți trăiești din plin propria viață, dacă încă te mai uiți lung la fotografia bunicilor…
…nu vrei să repeți greșelile bunicii tale și ale mamei tale, legate de alimentația ta și a familiei tale…

Biletele pot fi procurate de pe platforma iTicket ori la nr 060784276. Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.