Oricât am fi de temerari și puternici, fiecare dintre noi are un loc sau un animal de care se teme. Astrologii spun că, în funcție de zodie, oamenii au frici distincte, preponderente, specifice fiecărui semn zodiacal în parte. Iată, ce frici te caracterizează, în funcție de zodia în care te-ai născut. 

Berbec
Cea mai mare frică a ta este să nu simți frică. Ai obiceiul de a te aruncă cu capul înainte fără să stai prea mult pe gânduri. Te-ai pus singur în situații riscante și majoritatea timpului îl petreci reparând greșelile făcute.

Taur
Frică ta cea mai adâncă este să nu fii considerat plictisitor. Ai fi în stare de orice numai să nu fii singur, lipsit de prieteni.

Gemeni
Ți-e frică de faptul că ceilalți oameni te vor vedea vulnerabil și vor încerca să profite de sensibilitățile tale.

Rac
Cea mai mare frică a ta este teamă de divorț. Cu toate acestea, încerci să-ți faci curaj și să speri că acest lucru nu ți se va întâmplă niciodată.

Leu
Îți este frică de faptul că oamenii te vor respinge, că îi vei plictisi într-atât de mult încât vor renunța să mai facă parte din viață ta.

Fecioară
Frică ta cea mai mare este că oamenii te vor considera și trata diferit atunci când nu vei ajunge la o anumită țintă.

Frica

Balanța
Îți este frică de faptul că vei fi pentru totdeauna singur și fără iubire.

Scorpion
Cea mai mare frică a ta este că cineva căruia i-ai împărtășit sau îi vei împărtăși un secret îl va spune mai departe sau te va judecă/respinge din cauza a ceea ce ai ținut secret.

Săgetător
Îți este teamă că vei iubi pe cineva mai mult decât te iubești pe tine însuți/însăți și că vei avea nevoie de cineva mai mult decât cineva are nevoie de tine.

Capricorn
Te bazezi atât de mult pe forțele proprii încât îți este frică de faptul că atunci când vei avea nevoie de ajutor din partea celorlalți nu vei ști cui și cum să ceri ajutor.

Vărsător
Îți este frică de izolare și de faptul că într-o bună zi îți vei pierde discernământul, că nu vei mai putea face diferență între rațional și irațional.

Pești
Cea mai mare frică a ta este că oamenii doar pretind că țin la ține. Te surprinzi deseori întrebându-te de ce X îți este prieten și ce interese ascunse are.

Sursa: Sfatulparintilor.ro

Distribuie articolul: