Micii dansatori Mihai Ungureanu și Ionela Țăruș nu vor mai dansa împreună. Decizia a fost luată de părinții Ionelei. De ce s-a întâmplat acest lucru, aflați în cele ce urmează.

“A fost o situație care s-a creat, reieșind din posibilitățile financiare ale noastre. Poate e cunoscut sau nu, dar toate costurile sunt achitate de către părinți: ore particulare, care sunt absolut necesare, vestimentație, deplasare, cazare, taxa de participare, deci tot. Acele competiții care urmau sa fie în vara, în Italia și Germania ar fi fost destul de costisitoare pentru noi; am analizat toate momentele și am decis că nu vom putea face față acestor cheltuieli” a mărturisit mama Ionelei, pentru postul Acasă TV.

Pentru Mihai, între timp, a fost găsită o nouă parteneră de dans. Despărțirea nu a afectat, totuși, relațiile dintre părinți, iar Mihai și Ionela continuă să se vadă, însă numai la școală.

Mihai Ungureanu continuă să danseze la Clubul Gloria, însă Mihaela a început să frecventeze clubul de dans Black&White, acolo unde a fost promovată direct în grupul de bază al baletului.

Surse foto: www.gandul.info, www.cancan.ro

Distribuie articolul: