Un preot islamic a afirmat că femeile musulmane nu ar trebui să se atingă de banane, castraveţi sau morcovi şi a dat o explicaţie care a stârnit furie.
Un cleric islamic care locuieşte în Europa a afirmat că femeile musulmane nu ar trebui să se apropie de banane, castraveţi, morcovi sau dovlecei pentru a evita orice “gând sexual”, scrie dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Preotul consideră că aceste fructe şi legume “seamănă cu organul sexual masculin” şi le-ar putea face pe femei să se gândească la sex.

Clericul este de părere că, dacă vor să consume aceste alimente, femeile musulmane trebuie să fie însoţite de o altă persoană – preferabil bărbat – care să taie şi să servească alimentele.

Răspunzând la o întrebare referitoare la modul în care vor fi controlate femeile pentru a respecta aceste reguli, preotul a afirmat că acest lucru este o problemă personală între fiecare femeie şi Dumnezeu.

Părerile clericului au stârnit numeroase reacţii de furie pe internet, sute de oameni luând în derâdere ideile acestuia.

Până în prezent oficialii islamici nu au dat niciun răspuns referitor la afirmaţiile clericului.

Sursa: www.realitatea.net

Foto: www.reteteculinarenoi.ro

Distribuie articolul: