Dacă credeți că doar bărbații pot fi infideli, vă înșelați. Femeile sunt mai fidele decât bărbații, dar totuși există și femei care-și înșeală partenerii. Un studiu susține că 50% dintre bărbați au amante, în timp ce doar 26% se iubesc și cu alți parteneri, decât cel oficial. Care sunt motivele infidelității feminine? Aflați mai jos. Există nouă motive cel mai frecvent întâlnite, din cauza căror, femeile și-ar schimba partenerii. Iată care sunt acestea:

1. Insuficient sex acasă
Femeile își schimbă partenerii, dacă nu primesc destulă atenție și sex din partea acestora. Motivele pot fi diferite: fie că se confruntă cuplul cu o perioadă dificilă, sunt ocupați cu serviciu care-i suprasolicită sau poate cu copiii hiperactivi. Cert este un lucru, femeile ar putea fi în stare de infidelitate, dacă nu au suficient sex acasă.


2. Fata cea rea

Sunt femei, probabil, programate genetic la dispunerea spre infidelitate. Indiferent dacă are acasă tot ce-și dorește, aceste femei nu se mulțumesc niciodată cu ceea ce au, iar monogamia le este străină.

3. Respectul de sine
Din lipsa de atenție și a dozei de complimente, de care au așa mare nevoie femeile, acestea își pot căuta un amant, pentru ași demonstra că mai “costă” ceva. După cum e bine știu, femeile iubesc cu urechile, așa că dacă e lipsită de cuvinte dulci, încearcă să atragă atenția partenerului, iar dacă acesta se zgârcește la cuvinte și atenții, unele femei devin infidele. Acesta ar fi un motiv de infidelitate pentru femeile lipsite de respectul de sine, care vor să-și demonstreze că mai sunt atractive sexual.

4. Dorința de răzbunare
Cât de cuminte nu ar fi o femeie, infidelitatea bărbatului iubit, poate trezi în ea calități nemaivăzute până atunci. Dacă bărbații au aventuri amoroase, se găsesc și femei care să le răspundă cu aceiași monedă, vrând să le demonstreze că nu sunt mai puțin atractive și sexuale decât partenerii lor. Unele femei ar putea înșela iubitul, chiar dacă doar îl suspectează de infidelitate, iar e neagă cu vehemență aventura.

5. Lipsa intimității
Nu doar sexul o face pe o femeie să se simtă iubită și dorită, orice reprezentantă a sexului frumos are nevoie de tandrețe, atingeri, săruturi și comunicare cu bărbatul iubit. Acestea sunt elementele cheie ale unei relații, nu cadourile luxoase, dar lipsite de dragoste.


6. Se simt neglijate/neapreciate

Se spune că femeile trebuie să fie doamne în societate, gospodine în bucătărie și bune amante în dormitor. Pentru fiecare din aceste atribuții femeile simt nevoia de a fi apreciate. Dacă lipsește o singură verigă, le scade automat respectul de sine. Dacă le scade respectul de sine au din ce în ce mai puțină intimitate cu partenerul. De aici și până la căutarea altui bărbat care să-i satisfacă aceste nevoi, nu este decât un singur pas.

7. Nu sunt sprijinite emoțional
Femeile se bazează pe sentimente. Ele caută într-un bărbat nu numai ajutor fizic, ci și psihic. Orice femeie caută în bărbatul iubit, nu doar un partener sexual, ci și un prieten bun, care să-i fie alături la bine și greu, așa după cum a jurat sau gândește femeia că o va face. Din moment ce un bărbat nu-și mai susține emoționa femeia iubită, relația lor capătă fisuri, iar ea își caută acel susținător în altă parte.

8. Plictiseala în dormitor
Chiar dacă o femeie are parte de sex regulat, pot interveni și alte motive de necaz. Aceeași poziție, același loc, aceeași persoană. Deja se instalează monotonia. Dacă un bărbat e lipsit de fantezie și creativitate în sfera sexuală, acesta riscă să-și surprindă într-o zi iubita în brațele altuia.

9. Vrea să rupă relația
O femeie poate înșela atunci când vrea să rupă o relație, dar nu știe cum să o facă. Ar putea să-și schimbe partenerul, în așa un mod, în cât acesta chiar să-i prindă “în flagrant” pe amanți și ca urmare, se inițieze chiar el o despărțire.

Distribuie articolul: