În mod teoretic, o frumuseţe deosebită garantează şi găsirea unui partener. Lucrurile nu stau însă chiar aşa. Fetele frumoase pot înfrunta uneori câteva obstacole puternice care le împidică să găsească uşor un iubit.
Chiar și Charlize Theron, una dintre cele mai lăudate frumuseți, a avut probleme în găsirea unui partener. După despărțirea de Stuart Townsend, blonda nu și-a găsit prea ușor un iubit, deși este și inteligentă și talentată. Charlize este și foarte celebră, însă motivele pentru complicațiile amoroase sunt aceleași pentru care toate fetele frumoase îşi găsesc mai greu iubiţi.

Par inaccesibile

Cel mai mare obstacol în găsirea unei relații este faptul că femeile frumoase par de cele mai multe ori inaccesibile. Bărbații se uită la ele și se gândesc “Nu s-ar mulțumi cu mine”, așa că nu le abordează deloc.

Din acest motiv, o femeie frumoasă are șanse mai mari de a cunoaște bărbați la un eveniment special de dating, unde este clar că sunt prezente pentru a cunoaște oameni noi.

Intimidează bărbații

Chiar și atunci când îndrăznesc să le abordeze pe fetele frumoase, bărbații pot fi în continuare intimidați. Atunci când este tensionat, niciun bărbat nu poate fi fermecător cu adevărat și riscă uneori chiar să pară un idiot.

În plus, un bărbat agitat poate interpreta orice semnal drept o respingere atunci când se așteaptă la acest răspuns.

Atrag bărbați nepotriviți

Le place sau nu, fetele frumoase sunt un magnet pentru bărbații tupeiști și ambițioși, care le vor doar pentru aspectul fizic. Transformată într-un trofeu care le gâdilă orgoliul, femeia frumoase are șanse mici la o relație cu adevărat satisfăcătoare din punct de vedere emoțional.

Pot judeca bărbații într-un mod mai critic

După ce au avut de-a face cu prima sută de mitocani care s-au dat la ele în mod grosier, fetele frumoase pot deveni mai circumspecte cu privire la orice bărbat.

Una sau mai multe experiențe neplăcute pot deveni un obstacol care le împiedică să acorde o șansa corectă bărbaților. Dacă nu este impresionată în doar câteva secunde, o femeie frumoasă poate respinge pe loc avansurile unui bărbat. Acest lucru se întâmplă mai ales când devine convinsă că aspectul fizic este singurul motiv pentru care bărbatul în cauză este atras de ea.

Par mai greu de păstrat

Fetele frumoase sunt greu de cucerit în viziunea bărbaților, dar sunt și mai greu de păstrat. Un bărbat care se simte cu mult mai puțin atrăgător decât partenera este mai predispus la gelozie. Gândul că ea își poate găsi oricând pe alcineva, mai atrăgător sau cu mai mulți bani, poate duce chiar la o despărțire preventivă pentru unii bărbați.

sursa:rtv.net

a.p. 

Distribuie articolul: